Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet potrzeba mi odżywki do włosów jak najlepszej

Polecane posty

Gość gość

Zależy mi na blasku włosów, odnowa zniszczonych wlosow :)

Gość gość
przecięło link. Tu masz nazwę : "Garnier, Ultra Doux, Odżywka do włosów suchych i zniszczonych `Awokado i masło karité"

Gość gość
Bo wydaje mi sie jakbym mial siano na głowie a może odżywka z olejek z oregano? Kosmetolog mi polecał :)

Gość gość
W sensie eteryczny? Nieeee, no chyba, że masz skórę z betonu. Olejki eteryczne bezpośrednio na skórę/włosy są zbyt silne.

Gość gość
Sorry nie doczytałam. Pisałeś odżywka z olejkiem, a ja przeczytałam sam olejek. Cofam poprzedni post.

Kup sobie odzywke zmiekczajaca wlosy. Badz z jedwabiem. W hurtowniach fryzjerskich ceny sa od 20zl w gore Nie kupuj zadnych gliskurow garnierow itd obciazaja strasznie wlosy

Gość gość
Bioelixlir z rossmana z olejem arganowym

Gość gość
ta żółta z garniera masło karite i awokado jest bardzo dobra nivea long repair też - obie do kupienia w rossmannie Ale jeżeli zależy Ci na odbudowie włosów, lepsze będą np. Wax (wpisz sobie w neta "odżywka wax") albo Crema al latte (do kupienia na allegro albo w hurtowniach fryzjerskich, taniutka, wielkie opakowanie). Moim hitem jest ta ostatnia, ale z każdej które wymieniłam będziesz zadowolony ;)

Gość gość
A ten garnier dobrze sie sprawdza? mialem podobne ale efekty zerowe

Gość gość
Izulek88 sama sobie przeczysz, jedwab obkleja włosy i je obciąża :) z glisskura bardzo dobra jest odżywka bez spłukiwania w sprayu (jest kilka rodzajów), z garniera do spłukiwania z awokado

Jesli wlosy wygladaja jak siano mozna zastosowac niewielka ilosc jedwabiu. A sklepowe odzywki raz ze nie penetruja wlosa i nie odzywiaja go od srodka, daja powierzchniowy efekt to po 2dniach wygladaja jak przetluszczajace sie

Gość gość
Problem też jest z przetłuszczajacymi sie wlosami?

Gość gość
Wax popieram rewelacja

Gość gość
Crema al latte bedzie dobra odzwyka do wlosow suchych, sianowatych bez blasku?

Gość gość
to ktora bedzie najlepsza Wax, Crema al latte, Bioelixlir czy ten Garnier na włosy suche, sianowate bez blasku?

Gość gość
najlepszy jest olej kokosowy

Gość gość
Wax odżywka ile trzeba trzymać na głowie?

Gość gość
Nie zgodzę się z Tobą, oczywiście, że odżywki z silikonami nie odżywią włosa od środka, ale na pewno poprawią jego wygląd i kondycję, silikony ochraniają włosy od wszelkich uszkodzeń mechanicznych. Ale nie od tego jest ten temat, by się z Tobą kłócić. Aha i mycie włosów co 2 dni jest chyba normalne... Gość Tak, crema al latte naprawdę wygładza włosy, są lejące i miękkie w dotyku, poczytaj sobie zresztą opinie dziewczyn na wizażu :)

Gość gość
kolega liczy, że jeden specyfik odbuduje zniszczone włosy od wewnątrz i jednocześnie nabłyszczy z zewnątrz...no to się kolega nieźle zdziwi, bo to są dwa różne problemy, z którymi trzeba radzić sobie zupełnie różnymi metodami

Gość gość
Odżywkę Wax trzymasz najlepiej około pół godziny, ale nawet 10 minut co mycie pomoże. A co do tej, która jest najlepsza - zależy czego potrzebujesz, Wax pomaga też na wypadanie włosów (nakłada się ją na skórę głowy), Bioelixiru nie znam, za cenę małego opakowania Garniera masz litr Crema al latte :) ja używam najczęściej właśnie crema al latte i wszystkim polecam. Ale myślę, że z każdej z wymienionych odżywek będziesz zadowolona/y

Gość gość
Racja, są to dwa różne problemy, ale teraz mi jeszcze przyszło do głowy, że pomaga na nie domowa odżywka. Żółtko jajka + nafta kosmetyczna (do kupienia w każdej aptece za jakieś 7 złotych). Żółtko odżywia włosy, a nafta je wygładza i bardzo nabłyszcza. I tak szczerze to jest to najlepsza odżywka jakiej używam :)

Gość gość
Crema al latte jest lepsze od wax? na suche wlosy bez blasku?

Gość gość
a Zabieg keratynowy pomoże na ten problem?

Gość gość
może oddzielmy dwa problemy, bo kolega dalej nie jarzy problem nr 1. suche włosy problem nr 2. brak blasku na problem nr 1 polecam nawilżanie na problem nr 2 polecam nabłyszczanie

Gość gość
Na jeden i na drugi problem co bedzie najlepsze?

Gość gość
Ile razy spytasz jeszcze o to samo? :D Blask powinien być Twoim najmniejszym problemem, jeżeli nawilżysz włosy aby nie były przesuszone, będą się również zdrowo błyszczały. Ważniejsze jest odżywienie i nawilżenie

Gość gość
ogolić się na łyso

Gość gość
spadam z topiku, ktoś sobie jaja robi :D