Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie o charakter relacji

Czy seks analny dla was jest możliwy tylko w stałym związku?

Polecane posty

Gość Pytanie o charakter relacji

I z racji jego intymności jesteście go w stanie uprawiać tylko z kimś, z kim jesteście, czy może być świetnym urozmaiceniem współżycia z osobą, z którą po prostu tylko się spotykacie?

Gość no i tyle w tym temacie
Moja siostra zawsze wymigiwała się od anala (obrzydza ją) tłumacząc chłopakom, że tyłek służy do czego innego i oni musieli to zaakceptować. Z obecnym mężem zgodziła się na anal, bo chce mu sprawić przyjemność i nawet jej to nie obrzydza. Mimo, że jednak boli.

Gość gość
tylko z bardzo przystojnym facetem macho ktory mial wiele pieknych kobiet

Gość Małgocha8484
13:50 - co Ty ćpasz? Jestem kobietom i mój facet poprosił mnie o anala - wcześniej nie dopuszczałam innych facetów do tego, bo nie miałam na nich takiego "parcia",a że na tego lecę jak szalona to robimy to tak żeby był zadowolony w sumie boli ale wiem że on tak lubi a ja jestem szczęśliwa jak on jest usatysfakcjonowany

Gość załamany1234
Moja dziewczyna nigdy siem na to nie zgodzi a jesteśmy razem od 4 lat w związku no i co? :/

Gość gardzę wami prawiczki
No ja niestety miałem 5 foczek i żadna się nie zgodziła na anal- wymówki były różne - boli, śmierdzi, kryptogej, zwieracze,nie po bożemu, można do psiochy, itd. A wyglądam jak Zakościelny. Teraz jestem sam, ale następna będzie musiała się na to zgodzić.

Gość gość
ja takiej nie spotakłem co się zgodziła

Gość gość
tylko jak faceta pożądam bardzo mocno. peace.

Gość Seksowna ale rozsądna
13:50 modele i macho często mniej podniecają kobiety niż przeciętniacy, którzy mają "to coś" przystojniacy są nudni ja jako ładna dziewczyna wolę takich w typie np. grzegorza hyżego bo bardziej niż np. brad pitt do mnie przemawiają. zakochani w sobie modele są mało pociągający

Gość gość
Buhahahaha przecietniacy ktorzy maja "to cos" to frajerzy z kasa sponsorujacy ladne kobiety.

Gość gość
sponsorowanie nie ma nic do rzeczy czy mężczyzna podnieca kobietę. Kobiety podnieca nie ładne opakowanie (model) ale to co facet im daje (rozśmiesza, opiekuje, dba, zabiega, stara się)- to co się odbywa w sferze emocji, nie wyglądu. Jeśli kobieta czuje, że przeciętniak ją kocha, to jest w stanie zgodzić się na anal, bo tez chce żeby on być szczęśliwy.

Gość gość
14.30 przecietniak ma szanse na wszystko jak kobieta nie ma innego co sie z nia chce ozenic, a przecietniak sie stara i sypie kase.

Gość gość
kochajacy facet wybierze te ktora go bardziej kreci nawet jesli ona bedzie go walic w rogi.

Gość jak kobieta uprawia anal
bez zwiazku to jest szmata

Gość gość
Zblazowany-nie bez powodu taki nik-bardzo do Ciebie pasuje :-D Patrz czasem na cos szerzej niz na czubek wlasnego kuta:sa. To ze ktos nie chce anala nie oznacza ze jest zacofany. Wloz sobie cos w o***t to zobaczysz czy to takie ekstra przezycie ze nie wspomne o konsekwencjach zdrowotnych... naucz sie szanowac siebie a pozniej bierz za zwiazki.

Gość gość
Mnie to dziwi. Kiedyś faceci chcieli tylko seksu,potem się rozkręcili i każdy szukał dobrej lodziary. Dzisiejsi faceci już nie lubią do cipki tylko szukają innych udziwień typu anal nawet nie konsumując pierwszej dziurki. Ja oczywiście anala nie robie. Jak facet nie chce ze mną normalnego seksu to niech o reszcie zapomni. Ja też chce jakiejś przyjemności a nie tylko faceta zadowalać. Coraz rzadziej chcą w cipke. Pewnie większość to ukryte pedauy. Poza tym nie zamierzam na starość mieć wypadającego o***tu

Gość gość
czy to tak fajnie posuwac w srake jak malpa i patrzec jak kobieta sie meczy? nie ogarne tego nigdy

Gość ja bym nie mogl byc
z kobieta, ktora uprawiala anal