Gość gość Napisano Styczeń 3, 2015 Witam wszystkich. Jestem tu, bo mam problem... tzn chyba popadam w depresje. Nigdy nie miałam takich problemów, zawsze byłam szczesliwą, usmiechnieta kobietą, pewną siebie, wartościową, czującą,że może wszystko. Miałam hobby które rozwijałam... ale to było za czasów szkoły średniej. Skończyłam ją 2 lata temu, do tej pory pracowałam dorywczo za granicą ale teraz wróciłam do pl zeby znaleźć pracę i tu jest problem. Nic nie mogę znaleźć co by mi odpowiadało, przez to trace pewnosc siebie i uwazam ze wszyscy inni sa lepsi ode mnie, wszystkim zazdroszcze studiów, pracy itp a sama nie umiem nic zmienic. Prawie codziennie płaczę...Ponad to od 5 msc spotykam sie z mężczyzna o 12 lat starszym. Bardzo dobrze sie dogadujemy, wiem ze chciałabym z nim ale z jego strony tego nie wyczuwam. Tzn nie moge go rozgryźć.. lajkuje zdj dziewczynom z którym sie spotykał, a jak ja dodałam nasze wspolne (czego chciał) to nic nie zrobił, niby jezdze do niego co weekend, znam jego rodzine, znajomych ale nie wyczuwam z jego strony angazowania się. Te wszystkie jego byłe wydają mi sie lepsze ode mnie, spada mi samoocena. Juz nie czuje sie jak kobieta mogąca wszystko Tylko jak kompletny śmieć... on ma własny biznes, hobby a ja?? nie mam nic. Siedze w domu na d***e,chce ale nie umiem tego zmienic... boję się :( i jeszcze dzis... co weekend sie widzimy, zawsze dzwoni o 16 ze np o 18 bd. Dzis nie dzwonił, tylko napisał ze chce wolne a jutro przyjedzie na harbatke. Ryczałam jak głupia. Kiedyś ucieszyłabym sie i poszła do znajomych, dzis zastanawiam sie czemu i płacze. Mam samej siebie dosyc, trace poczucie własnej wartości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach