Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kabel do wtyczki

samice , czy wiecie , że

Polecane posty

Gość kabel do wtyczki

waszym największym życiowym celem , jest dla was samiec ?[cześć] pozdrawiam z imprezy pełnej samic

Gość gość
s********j nudziarzu

Gość gość
A kogo to g****o obchodzi?

Gość gość
wyjątkowo nudny ku..s z ciebie

Gość kabel do wtyczki
ale wy jesteście interesujące 💤

Gość gość
Jaki pan taki kram. A impreza musi być z******ta że na kafe siedzisz:-D

Gość gość
ja jestem miła tylko dla mojego :-) tak tak nikogo innego nie widze rozpływam się w miłości

Gość kabel do wtyczki
ktoś kasuje moje wypowiedzi przeszkadza ci coś ? wyzwiska do mnie ci się jednak podobają

Gość gość
no szkoda,myślałam że przeczytam coś złośliwego :-)

Gość kabel do wtyczki
musisz teraz sama być złośliwa , bo ja na cenzurze

Gość kabel do wtyczki
Alicja nie przesadzaj ok ? ja rozumiem , ze my jesteśmy waszym celem number one , ale wy naszym niekoniecznie - faceci już od was uciekają , bo wam ciągle jest czegoś mało , a facet ma to wam zapewniać

Gość kabel do wtyczki
nie dorotko - siedze na kompie , bo szukam muzy na nim , a przy okazji muszę wam coś odpalić przed wyjsciem

"ale wy naszym niekoniecznie - faceci już od was uciekają , bo wam ciągle jest czegoś mało , a facet ma to wam zapewniać " X ode mnie jeszcze nikt nie uciekł, zawsze to ja uciekam :P X żaden samiec mi jeszcze niczego nie zapewnił, no chyba, że chodzi o takie luksusy jak rozstrój nerwowy czy bałagan w mieszkaniu :)

Gość kabel do wtyczki
Ala nie dziwie sie , ze żaden Ci niczego nie zapewnił - lista kilku ksiąg życzeń, rośnie z wiekiem

żaden samiec mi jeszcze niczego nie zapewnił, no chyba, że chodzi o takie luksusy jak rozstrój nerwowy czy bałagan w mieszkaniu usmiech.gif xx ja z zapewnień miałam jeszcze te o wiecznej miłości:-)

poza tym kabel, wybacz ale brzmisz jak ktoś kto dostaje od swojej baby mocno po d***e i jazgocze na forum, żeby się wyżyć na innych. to tak nie działa. albo masz jaja i się rozstajesz, albo zrobi się z ciebie zdarta płyta, na którą ktokolwiek przestanie reagować. X a przepraszam za to powyższe - prostuję, niektóre samce zapewniały mi przyrost ego ;) no, chociaż tyle. więcej wolalam nie sprawdzać :p

"lista kilku ksiąg życzeń, rośnie z wiekiem " X ale ja mam życzenie mieć spokój od samców, co trudno, żeby samiec był w stanie mi zapewnić pozostając samcem :P

Gość kabel do wtyczki
Ala moze tak brzmie - dla Ciebie , ale każdy ma inny słuch i lubi różne melodie , więc moje "teorie" nie są koniecznie z życia mojego - po co zaraz ograniczac sie do mnie , skoro tyle milionów żyje i ma różne doświadczenia , jednak okazuje się , że cele i pragnienia , te same , jak choćby samice

Gość kabel do wtyczki
Ala jak chcesz mieć spokój od samców , to zabierz sie za dziewczyny, ogłoś to lub zostań feminą , która znienawidzi samców do końca - mozesz też bawic sie durniami i idiotami , którzy będą za Tobą latać , a Ty będziesz ich odganiała jak psy

Gość kabel do wtyczki
Dorotko , a kto Ci zapewniał "wieczną miłość" ? był wariatem , czy oszalał w trakcie ?

Gość kabel do wtyczki
Dorotko , ale wiesz , ze masz jeszcze szansę, na życie z samcem ? to , ze jest ich coraz mniej , to wiadomo- tak samo jak inteligentnych samic - jednak szansa na kolejnego wariata jest duża i mniejsza niż na prawdziwego samca

Gość kabel do wtyczki
samica bez samca ? Dorotko , rozbawiasz mnie? jak Ty chcesz żyć ? bez samca ?

Gość kabel do wtyczki
Twoje życie będzie koszmarem - nie mniejszym niż w życiu z wariatem , czy typowym dzisiejszym idiotą

jak każdy inny człowiek, który ceni sobie swoje zdrowie psychiczne i dobre samopoczucie

Gość kabel do wtyczki
jak cenisz swoje zdrowie psychiczne , to naturalnie musisz mieć chęć na faceta , by te zdrowie psychiczne zachować

kabelku, dzisiaj posiadanie samca ani jego obecność nie jest potrzebna nawet przy zapłodnieniu, nie przeceniaj samczej instytucji.