Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czekolada terravita, co zmienili, ze tego jesc sie nie da?

Polecane posty

Gość gość

Witam, od kiedy pamietam, tzn za czasow dziecinstwa czekolady terravita byly moim zdaniem dobre w smaku, cena-troche drogie, no i reklam bylo sporo...niedawno byla promocja w sklepie na czekolady mleczne tej firmy, wzielam je aby zrobic polewe na piernik....rozpuscilam je wedlug przepisu z maslem a tu jedna wielka bryla nie do rozpuszczenia i oddzielila sie woda....pozniej otworzylam kolejna tabliczke i posmakowalam.....przeciez tego jesc sie nie da! smakuje jak cos czekoladopodobnego a napisane, ze czekolada....czy ktos tez to zauwazyl?

Gość gość
mi tam one nigdy nie smakowaly

Gość gość
najbardziej smakuje mi czekolada mleczna wedla i goplany ale pomyslalam, iz tym razem kupie terravite, moim zdaniem takiego czegos nie powinno nazywac sie czekolada.

Gość gość
to jest wyrób czekoladopodobny

Gość gość
napisane jest czekolada mleczna wiec nie ma prawa byc wyrobem czekoladopodobnym a smak ma tak obrzydliwy, ze czekolady z biedronki za ponad zeta smakuja lepiej

Gość gość
ile ma % kakao w składzie ? Jak poniżej 30, to nie jest to czekolada, a wyrób czekoladopodobny.

Gość gość
e476 to zastępczy tłuszcz zamiast cacała

Gość gość
No masz rację, coś ta czekolada podpada pod wyrób czekoladowo-podobny. Ostatnio też się nacięłam, kupiłam i - nie nadaje się do jedzenia.

Gość gość
W sklepie też pisze kiełbasa czy szynka, tylko niewiele tam mięsa więc w jakim Ty świecie żyjesz?

Gość gość
niby 30 %