Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasia8929

Najstarszy i najmłodszy.

Polecane posty

Zróbmy taką szybką sondę. 0. Płeć: 1. Wiek: 2. Twój najstarszy partner seksualny: 3. Twój najmłodszy partner seksualny:

Gość pestka26
1. 26 2. 45 3. 18

Gość Lena bydgoszcz
1. 19 2. 47 3. 19

Gość gość
to jakis zart, chyba te dziewczynki byly molestowane przez niedobrych wujkow

Gość gość
0.M 1.35 2.53 3.14

Gość pestka26
nikt mnie nie molestował, z tym starszym partnerem spotykam się teraz.

Gość gość
Ankieta jest źle skonstruowana. Moja najstarsza partnerka miała tyle lat ile sam będę miał za rok. Tylko że była ode mnie 12 lat starsza, bo spotykałem się z nią dawno dawno temu.

Gość gość
Ja z moim chłopakiem uprawialiśmy seks na moje pragnienie we trójkę ze starszym o trzydzieści lat facetem.Było fajnie dość długo trwało nim miał koniec w mojej cipce,a miałam dwa szczytowania.Chodziło nam o takie odczucie jak by mnie kochal własny ojciec,a chłopka odczuwał jak by to był jego ojciec.Niesamowite doznania i podniecenie nas obojga z chłopakiem podczas seksu.Bardzo zadbany dość mocno zbudowany i większym k***skiem niż mój chłopak więc miałam mocne orgazmy z jękami głośnymi.Chłopak nie chce powtórki wiec nie będzie nastepnego razu.

Gość ładnaZuzia
najstarszy partner seksualny: starszy o 15lat odenmie najmłodszy partner seksualny: mlodszy o 23 lata ode mnie

Hej kwiatuszku:) U mnie to zwykle było bardzo wyrównane, więc nie ma się czym chwalić;) Starszy był o 5 lat, młodszych brak:D Mam sporo do nadrobienia, nie?😴

Gość gość
Sprubuj ze starszym zadbanym o ponad ponad 20 lat wielkie doznanie i podniecenie dla twego partnera gdy zrobicie to w trójkącie.Ja miałam i było pięknie wecz fantastycznie.Partner tez szczęsliwy bo go nie zdrdzisz z nim wiecej bo jest dużo starszy.

Gość kwiatuszek jeden
ekskjuzmi :-) Nie nadrabiaj,jeśli jest dobrze jak jest. Ja jestem zdrowo trzepnięta ;-)

Nie no, ja chętnie spróbuję:D Tylko wiesz, jakoś tak trafiam na zainteresowanych w swoim wieku:P

Wcześniej nie trafiłam na faceta w swoim wieku.Taki młodszy dar od losu bez happyendu. A teraz... Jeśli On jest dobrym człowiekiem wiek nie ma znaczenia.

ŁadnaZuzia ile miałaś lat jak kochałaś sie z 15 lat starszym facetem a ile lat jak kochałaś sie z 23 lata młodszym?

Gość gość
:) z******ty temat

kwiatuszek..jak dobry to tak. Ja jednak rozważam aspekt seksualny, a do tego jakiś specjalnie 'dobry' być nie musi:)

Gość gość
Ja mam 26. Najstarszy miał 54 ja miałam wtedy 20 Najmłodszy był nastolatkiem, ja miałam 24 :P