Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

durex pley

Brak czułości u narzeczonej

Polecane posty

Witajcie. Jak w temacie czy też tak macie? Moja narzeczona mówi ze nie czuje potrzeby na przytuleni czułości najlepiej być obojętny. Pocałunki? minę ma wtedy jak by cytrynę całowała. Sex raz, dwa razy w miesiącu w jednej pozycji na szybko i od niechcenia i po ciemaku. Już próbowałem wszystkiego rozmowy gadżetów. Minetka to obrzydliwe. Oki po kłótni wieczorem wskoczy w coś sexy ale widzę że to od niechcenia,sex jak zwykle szybko i bez gry wstępnej. A na koniec dupa do d**y i śpi się. Dziewczyny pomóżcie jak ją rozruszać?

Gość Ale to już było
Pewnie nie czuje nic do Ciebie, stąd ta obojętność. Może nie miała ciepła rodzinnego w dom? To tez może być przyczyna? Czasami tak jest że podczas seksu czuje ból.Musi być jakaś przyczyna przecież.

Gość gość
Może tez być tak, że nie lubi seksu z tobą, nie chemii, albo nie lubi wcale. Wiesz, jestem mężatką od lat, i ciagle mamy na siebie ochotę...:) Nie rozumiem twojej narzeczonej. Zastanów się nad przyszloscią, tak będzie dalej? Stale? Może po slubie 2 razy do roku? Ma-sa-kra!

Gość gość
Nie ma chemii, ucieklo jedno slowo. Acha, ona Ciebie nie pożąda, nic a nic. Juz nie wspomnę o milosci...

Ona twierdzi że nie czuje potrzeby na sex. Już mam dosyć nasze życie erotyczne nie istnieje jak długo wytrzymam kiedyś po prostu zacznę zdradzać