Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc85

powiklania po antybiotyku, candida... ?

Polecane posty

Gość gość5555555
"gość 2015.02.08 męczy Cię astma? Może trzeba było posłuchać starej, dobrej HGG i nie odstawiać sterydów? Jak dla mnie to po prostu się pieścisz ze sobą i tyle". Widzę, że znalazł się tutaj następny tak samo mądry jak lekarz, który pacjentów ledwo żywych traktują jak hipochondryków. No comment. Gościu 85 - jeśli czyściłaś grzyba, to byłaś z nim w bliskim kontakcie, wdychając go. To dało nawrót astmy. Paluszki to pszenica, coś co bardzo mocno nasila infekcję. Barszcz nie powinien zaszkodzić, a jabłko jedno dziennie można zjeść, ale nie w tej najostrzejszej fazie, kiedy chcesz zabić candidę. Prebiotyk bierz, kefiru jednak unikaj przez drożdże, za to jogurt czy maślankę z żywymi kulturami bakterii pij, jeśli nie poczujesz powrotu objawów. I szukaj lekarza do skutku. Wielu się po prostu na tym nie zna.

Gość gość555555
Zobacz, tu jest właśnie napisane, jak groźne jest zbliżanie się bezpośrednio do pleśni i jej wdychanie. Dlatego wróciła Ci astma, zbyt blisko jej byłaś bez ochrony. auto-swiat.pl/eksploatacja/pielegnacja-wnetrza-auta-likwidujemy-plesn-w-aucie/xfxt47

Gość gość85
ja juz nie wiem co mam brac a czego unikac. teraz prawie po wszystkim mam wzdety brzuch,a jelita az pala :( plakac sie chce. do tego te hemoroidy,stosuje kremy i czopki ale bez efektow...

Gość gość555555
Gościu85, pisałam na początku, co jeść. I koniecznie od lekarza, sama się musisz domagać, lek przeciwgrzybiczy, ale nie tak słaby, jak nystatyna. A jeżeli chcesz, mogę Tobie coś przesłać e-mailem, co pomoże Tobie szybko. A pleśń to wcale nie na Wyspach, ja właśnie ją u siebie też znalazłam. Mimo wietrzenia łazienki i stałego ogrzewania. W ciągach wentylacyjnych.

Gość gość555555
Jak się czujesz Gościu85?

Gość gość85
To moj email krychadd@o2.pl

Gość gość85
Witam. Dawno mnie nie było,czulam sie duzo lepiej. Przybralam nawet na wadze... Ale znow to samo... Czy kojarzycie weetabix? Bo one chyba mi tak podrazniaja żołądek. Wzdecia wrocily. Nawet kolki dostalam.

Gość gość
ja czuje ze jestem cala zagrzybiona. jeden blad popelnilam przy antybiotykach i place cale zycie za to. Mialam juz grzybice oczu, gardła, zatok a teraz mam chyba jamy nosowej. Jak ja mam to zwalczyc?? zadne krople nie dzialaja. mam strupy w nosie a jak sie oderwa to leci klejaca wydzielina i tak od kilku miesiecy. lekarz sam nie wie juz co mi zapisywac. czuje sie zle nie mam humoru. niby nic z grzybica mozna zyc ale bez przesady mam dosc :(((

Gość gość
20:52 Bo grzyba masz w jelitach i od czasu do czasu wyłazi górą. Takie objawowe leczenie jednej części ciała g****o daje. Musisz się zająć całym ciałem. Cofnij się do początku tego wątku i przeczytaj cały. Masz porady co robić.

Gość gość
wiem ja kiedys bylam na diecie ale nie wytrzymalam praktycznie nic nie moglam jesc bo wszystko sprzyjalo grzybicy. poczytam jeszcze raz ale nie mam juz sil na to cholerstwo

witam jestem tu pierwszy raz bo tez pierwszy raz zaczelo sie dziac ze mna i moja rodzina cos dziwnego. w miesiac zaczzelem miec problemy ze snem bydzilem sie w nocy i ciezko bylo mi zasnac, doszly zawroty glowy, bol glowy, szybkie bicie serca podczas wstawania i krecenie sie w glowie. poczytalem troche o candide i pomyslalem ze duzo tu do mnie pasuje ale nie mam problemow z jelitami zoladkiem i nagle zaczego sie burczenie przelewanie bolu jako tako nie mam. bul glowy ustapil. mam tez bialy nalot na jezyku i popekane kociuszki ust, potem doszla moja rodzina jednoroczny syn 3 letnia curka ktura antybiotyki brala z 3 razy : slysze u nich tagrze burczenie przelewanie w brzuchu rozne bole brzucha u dzieci i podkrazone oczy. wszystko tak nagle sie zaczego w 2 tygodnie cala rodzina ma problemy z zoladkiem (jelitami) prosze o odpowiec na moja pytania. 1. czy mozliwe jest ze to grzybica czy moze inne pasozyty(lambioza) a moze cos jeszcze innego??? 2. czy jesli by to byla grzybica to mogla by tak szybko zarazic moje dzieci?? malzonka nie ma dolegliwosci bynajmniej tak mysli (mowi mi ze sobie wmawiam) 3. czy po miesiacu grzybica mogla by tak nagle sie rozrosnac??

Gość malgosia47
Polecam na uregulowanie flory bakteryjnej Bakterie Bifidophilus firmy Natures Sunshine-fantastycznie dzialaja po antybiotykach a jesli ktos nie chce antybiotykow to polecam Srebro Koloidalne -Natures Sunshine -zainteresowanym powiem jak kupic taniej,pozdrawiam:)

Gość gość
Srebro koloidalne ok. Grzyby lubią cukier. Musisz zacząć od całkowitego wyrzucenia cukru z diety. Na początku będzie trudno, ale szybko się przyzwyczaisz. Zasadotwórczo a więc antygrzybiczo działa zakwas z buraka i niektóre probiotyki (maślanka, jogurt grecki)