Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy według was ta dziewczyna jest wystarczająco szczupła?

Polecane posty

Gość gość
ale wciąga powietrze :D nie jest gruba czy coś ale z 5 kg by mogła zrzucić

Gość gość
Nie wciągam powietrza żadnego.

Gość gość
Moim zdaniem jest OK. Jak schudnie jeszcze to moze być wieszakiem. Lepiej jak kobieta ma trochę ciałka na piersiach, posladkach i udach :)

Gość gość
Brzuch mam płaski, nie mam jakiś fałd na nim, jedynie co, to mi wywala go po jedzeniu jak murzynkowi. Boczki mam na górze i dole pleców małe

Gość gość
jest ok

Gość gość
No ja nie lubię swoich nóg, bo nie mieszczę się nieraz w spodnie (i tak mi chudo łydki wyszły), za to co do góry - chciałabym mieć większe wcięcie, myślę o siłowni, chodziłam na nią, ale potem nie miałam czasu, porzuciłam

Gość gość
za chuda jesteś, cycki masz ok powinnaś więcej jeść bo nie ma za co złapać, no i uczepiłbym się brzuszka są pewnie jakieś cwiczenia na to

Gość gość
zamiast się odchudzać powinnaś trochę potrenować twój brzuch nie jest płaski bo masz sflaczałe mięśnie

Gość gość
Mój brzuch jest płaski, serio, mam minimalną ilość tłuszczyku, trudno to nim nazwać nawet. Jedynie wiadomo - nie jest twary bo jak ma być. ale wywala mnie po jedzeniu może też dlatego. ćwiczenia wiadomo, bo po 30stce jak się ocknę z galaretowatym ciałem, to :P już mam takie trochę

Gość gość
czy ty jesteś normalna pytasz się czy jesteś chuda my mówimy że odstaje ci brzuchol a ty sama nas przekonujesz że jesteś chuda ty masz coś z mózgiem

Gość gość
A ja wam tłumaczę, że akurat na brzuchu nie mam fałd tłuszczu, tylko mi odstaje po jedzeniu mocno (rano wstaję z płaskim!) a może lordoza też mieć wpływ. Logiki trochę użyjcie... ja chyba widzę siebie na żywo i jak to z nim jest

Gość gość
No to jak się widzisz to po co pytasz?

Gość gość
Ja sę martwię np. swoimi nogami, biodrami i ogólną budową (mam wrażenie że jestem za "Szeroka").

Gość gość
Jak dla mnie to szczupła nie jesteś, gruba też, taka średnia.

Gość gość
No właśnie, też mam takie wrażenie, a ja chciałabym być szczupła jak kiedyś :)

Gość Karol26
Dziewczyno, nie słuchaj tych debili co mówią, że powinnaś schudnąć. Wyglądasz bardzo dobrze. Prawdopodobnie o tym, że powinnaś zrzucić parę kilo piszą jakieś zakompleksione laski, które Ci zazdroszczą, albo gimnazjaliści, którzy w d... byli i g... widzieli. Powtarzam. Wyglądasz bardzo dobrze! 90% heteroseksualnych facetów będziesz się podobać. Te 10% lubi albo chorobliwie suche, albo otyłe. Ty jesteś super.

Gość gość
Powiem wam, że jak byłam szczuplejsza, to miałam większe powodzenie, mimo braku piersi :O. A ja przy takim wyglądzie jak teraz nie posiadam szczególnie kobiecych cech więc chyba lepiej, żebym była drobniejsza. .http://img24.otofotki.pl/obrazki/sg972_A7.jpg brzuch raz jeszcze

Gość Karol26
Chociaż tak sobie teraz myślę, że skoro pytasz o takie rzeczy na forum i wykłócasz się o odstający brzuch to Tobie nie odchudzanie jest potrzebne a psychiatra jakiś. No chyba, że masz jakieś 14-16 lat, to wiele wyjaśnia - w tym wieku to mało która dziewczyna ma trochę rozumu.

Gość gość
Ale Karol, dużo facetów lubi drobne laski i mi też się taka sylwetka jakoś podoba...Poza tym wyćwiczenie talii czy posiadanie bardziej umięśnionych, zbitych nóg to chyba uniwersalny model dążenia do ładniejszej sylwetki ;)

Gość Karol26
Może ten brak powodzenia to nie przez wygląd a raczej przez chrzanienie takich głupot?

Gość Karol26
No ale skoro wiesz, co zrobić żeby sobie dogodzić - tzn. żeby się sobie podobać, to po co pytasz? Ja uważam, że jesteś okey. Ewidentnie masz problem z akceptacją siebie a połowa sukcesu to jest własnie zaakceptowanie swojego wyglądu. Dla nas facetów ważny jest wygląd, ale ważny jest też charakter i przebojowość.

Gość gość
Wykłócam, bo akurat tłuszczu na brzuchu mi nikt nie wmówi - to chyba akurat świadczy na korzyść ;). Mi się bardzo podoba typ sylwetki jak u mafffashion, ale przy mojej budowie chyba mogę sobie o tym tylko pomarzyć...

Gość gość
Pytam, bo ciekawi mnie zdanie anonimowych ludzi, jak oni mnie postrzegają. Rodzina - wiadomo, będzie ci mówić, żeś za chuda. Koleżanki - też nie do końca ufać. Chłopak - on by i tak w życiu nie powiedział, co jest nie tak. A ja nie chcę się wychudzać, bo i tak nie będę wyglądać tak, jakbym do końca chciała, ale coś poprawić chociaż, w miarę możliwości, a na siłkę idę i tak czy siak

Gość gość
znaczy chłopaka już nie mam, ale jak był, to i tak się nie dało zapytać :) a on w żartach coś tam dogadywał troszkę, ale może się przekomarzał :P

Gość gość
Wyglądasz normalnie, szczupło. Choć jak chcesz trochę schudnąć to schudnij, skoro będziesz wtedy się sobie bardziej podobać.

Gość Karol26
Boże, jestem chyba za stary na takie rozmowy. Ile Ty masz lat dziewczyno, że wypisujesz takie bzdury?! Chcesz wyglądać jak maffcośtam? (pomijam, że nie mam pojęcia kto to jest) Weź bądź sobą. Ubierz się fajnie, wyjdź do ludzi a nie wypisujesz jakieś brednie małolaty.

Gość gość
Nie jak ona, tylko PODOBA mi się taki typ sylwetki. Co jest w tym dziwnego, że coś mi się podoba? A wiem, że i tak z takim typem figury raczej nigdy tak nie będę wyglądać... niestety. Tak jak faceci marzą o muskulaturze, tak laski mogą marzyć o konkretnym typie sylwetki. Marzenia można mieć... wychodzę do ludzi..