Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obrzydliwe_życie

Czy tylko ja jestem przygnębiony i rzygam swoim życiem

Polecane posty

Gość gość
to nie bardzo bo ja z wschodnich terenów.

Gość obrzydliwe_życie
A Ty z których stron pochodzisz? Miło mi ,naprawdę :).A to więc,to czego się tyczyło?

Gość obrzydliwe_życie
wschód,ale taki czysty,południowy czy północny ?

Gość gość
pisalam potem ze moglabym Cie z nimi zapoznac ale to nie wyswietlilo sie nie wiem czemu .. wschod przy Ukrainie :)

Gość obrzydliwe_życie
To niezbyt ciekawie,patrząc na to,co się za tą granicą dzieje.Mówiąc poważnie,faktycznie,trochę daleko mieszkasz...

Gość gość
a tak z ciekawosci jak wygladasz? nie to zeby to byl odryw niejestem pedofilka heh ale lubie wuiedziec z klim gadam?

Gość obrzydliwe_życie
mam prawie 2 m wzrostu,ponad 90 kg wagi,karnacja raczej ciemna.A z tą pedofilią to nie przesadzaj :P.

Gość gość
w wieku 20 lat? musisz być bardzo wstrętny , fuj

Gość obrzydliwe_życie
A skąd to te złośliwości?Przecież to prawidłowa waga jest.Nie jestem ani gruby,ani chudy....

Gość gość
no tak zawsze mowie 20letnim chlopakom na dyskotekach . no moze nie pedofilia ale byloby to z deka niestosowne .

Gość obrzydliwe_życie
W sumie te 7 lat to nie aż tak wiele,są pary ,gdzie różnice wynoszą pomiędzy 10 a 15 lat ,i takich ludzi też znam,tak więc to jest kwestia gustu.Co najzabawniejsze,gość z 1:21 myśli,że mam nadwagę .A to nieprawda...

Gość obrzydliwe_życie
Dopóki nie popadłem w totalne załamanie i frustrację,które zaczęły dopuszczać do głowy coraz to gorsze myśli,trochę ćwiczyłem...

Gość gość
no niewiem to niby troche tez od wagi mieśni zalezy..a opisz sie dokladniej..

Gość obrzydliwe_życie
Włosy ciemne,brzuch jakiś mam,ale nie duży,wolę chodzić w krótkich włosach.

Gość obrzydliwe_życie
Trochę na sen mnie zbiera,więc już będę się kładł :).Dobranoc .

Gość gość
a oczy ;) ?

Gość gość
no spoko dobranoc ;)

Gość gość
wciaz stawiasz sobie warunki autorze - twoje zycie ma nabrac cieplejszych barw dopiero gdy poznasz dziewczyne, ktora bedzie dla ciebie wsparciem a jesli takowej nie poznasz to "dlugo nie pociagniesz"? (sam tak napisales). Kurcze nawet jesli uda ci sie poznac kobiete to obarczysz ja odpowiedzialnoscia za wlasne poczucie szczescia w tym swiecie i nie sadzisz ze to mocno egoistyczne - opierac wszystko na jednej osobie, oczekiwac ze zawsze bedzie wiecej sily jakoby za was dwoje? A co jesli jeszcze dlugo nikogo nie poznasz? Albo poznasz kogos a twoje widzenie wlasnego swiata nie ulegnie zmianie? Dlaczego tak desperacko chcesz opierac swoje poczucie szczescia na ewentualnej przyszlej relacji z kims kogo jeszcze nawet nie poznales? Napisalam ci wczesniej komentarz, w ktorym zasugerowalam abys zajrzal w swoje wnetrze, za pomoca rozwoju duchowego znalazl w sobie przestrzen i sile, nie utozsamial sie ze swoim nieszczesliwym "ja" ale widze, ze najprawdopodobniej taka opcja dla ciebie nie istnieje bo wciaz patrzysz na swiat zewnetrzny, na swoja sytuacje zyciowa, na to czego nie masz i co bys chcial miec ale nie interesuje cie wogole zmiana nastawienia twojego myslenia o sobie samym. A to jest klucz do wszelkich zmian, choc jak widze wiekszosc ludzi woli wciaz tkwic tam gdzie sa, narzekac ale nigdy nie zaczac od przemeblowania swojego wnetrza bo latwiej jest spogladac na zewnatrz i oczekiwac, ze wydarzy sie cos co nas wyleczy, poprawi nasz los.

Gość gość
chcialam wrzucic fotke zeby niebylo ze pytam a niechce sie pokazac ale nie wiem jak, proby spelzly na niczym..

Gość obrzydliwe_życie
Zielone...To nie jest tak,że jestem skupionym na sobie egoistą,ale taka jest prawda,że każdemu należy się w życiu trochę szczęścia.

Gość gość
Czy tylko ja jestem przygnębiony i rzygam twoim życiem?

Gość obrzydliwe_życie
mogłeś darować sobie ten podły komentarz.

Gość gość
......

Gość gość
dzis troche lepiej samopoczucie? aga

Gość obrzydliwe_życie
Cokolwiek,ale nie za wiele.

Gość gość
dobre i to ;)

Gość kololka
Mnie ten stan długo męczył i długo się utrzymywał, więc się mocno zaniepokoiłam, że coś złego się ze mną dzieje. W końcu się zdecydowałam na pomoc specjalisty z http://www.psychologgia-plus.pl/w-czym-pomagamy.html i widzę zmiany w swoim życiu, poprawę. Nie jestem wiecznie przygnębiona. Nie mam depresji. Czasami naprawdę warto...