Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jestem bi?

Polecane posty

Gość gość

Spotykam się z pewnym facetem,w sumie od zawsze interesowali mnie tylko faceci. Ostatnio jednak całowalam sie z kolezanka i machnelabym na to reką gdyby nie to ze sytuacja sie powtorzyla, z ta sama osobą.. Czy tez uwazacie ze to nie jest normalne?

Gość gość
istnieje teoria, wg której wszystkie kobiety są teoretycznie bi, chociaż nie u każdych są występują tego widoczne przejawy :) a czy całowałas się dla zabawy, czy czujesz coś do tej koleżanki ? Myślisz o niej jakoś szczególnie ? chcesz czegoś więcej ? czy po prostu na imprezie po alkoholu tak wyszło ?

Gość gość
za pierwszym razem wydawało mi sie ze to bylo dla zartu.. A za drugim razem juz nie, szczerze to nie wiem co mam o tym myslec, przeraza mnie to

Gość gość
Ile koleżanko masz lat?

Gość gość
25

Gość gość
to moze byc jakis znak. byc moze facet ci nie dogodzil i masz problem

Gość gość
boje sie ze zrobie to jeszcze raz, boje sie tego ze chyba tego chce..

Gość gość
nie bój się, wiele kobiet ma takie skłonności. Nic z tym nie zrobisz , jak jesteś bi to jesteś. Nikt Cię za to z pracy nie wyrzuci :) Czy podobają się Tobie kobiety ? Czy po prostu fajnie było się całować ?

Gość gość
zwyczajnie fajnie bylo sie calowac,bardzo fajnie... to bylo cos innego niz z facetami, nie umiem tego opisac.. ale na inne kobiety nigdy nie patrzylam w ten sposob

Gość gość
jeżeli tylko Ci było fajnie się całowac to nie świadczy, że jesteś bi, moim zdaniem. Kobiety bi lub les zazwyczaj czują fizyczny pociąg do kobiet, lubią patrzec na kobiety, tak jak zazwyczaj normalne kobiety na mężczyzn. Hmmm ...jeżeli nie miałaś nigdy takich odruchów to pewnie po prostu było fajnie, tak jak fajna jest czasem masturbacja :). Możliwe też , że jak dojdziesz do czegoś więcej z tą koleżanką, to będzie nowe doznanie i będziesz je chciała powtarzac. Myślę, że nie jesteś jeszcze bi, ale masz szansę :) . Ale nie masz się czym przejmowac, to nie jest bolesne.

Gość gość
a jezeli teraz czesto wspominam ta sytuacje, a moje cialo "reaguje" na mysl ze mam szanse to powtorzyc i moze byc tak milo jak ostatnio? to rowniez jest normalne, ze coraz mniej mysle o facecie z ktorym sie spotykam

Gość gość
cóż, moim zdaniem od jednego czy dwóch pocałunków nie stajesz się natychmiast "bi" ani "homo". W Twojej świadomości musi powstać pewność i deklaracja, wg której , sama przed sobą stwierdzisz - "jestem bi". Nawet jeżeli dojdzie do czegoś więcej niż te pocałunki i przeżyjesz przyjemne chwile - wtedy też nie staniesz się od razu bi. Moim zdaniem to stan świadomości, a nie akt świadczy o orientacji. Jeżeli będziesz dążyc do takich zbliżeń, bo będzie to dla Ciebie przyjemne i potrzebne, wtedy możemy mówić o tym, że jesteś bi.

Gość gość
a taka sprawa czysto techniczna.. jesli facet z kobieta caluja sie i pieszcza, doprowadzajac siebie do orgazmu, to o seksie jeszcze nie mowimy. A jesli robia to kobiety, to juz jest seks?