Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pokój skandynawski

Polecane posty

Gość gość

Kochani, czy ktoś z was posiada pokój w stylu skandynawskim? Jaki macie kolor ścian i elementy dekoracyjne? Marzy mi się pokój w takim stylu. Póki co mam jasne meble i szary dywan. Proszę o inspirację.

Gość gość
zimno w takim pokoju , otoczenie gasi namiętności. ciepłe burdelowe światło pomaga we wzwodzie

Gość Foregritta
Pokój w stylu skandynawskim to strzał w dziesiątkę. Nie znudzi się szybko, a nawet jeśli faktycznie córce przyjdzie ochota na zmiany to wystarczy wymienić dodatki, bo baza jest ponadczasowa. Białe ściany, białe proste meble + jakiś akcent kolorystyczny w zależności od jej preferencji. Warto trochę się przyjrzeć skandynawskiemu stylowi, a nie podejmować decyzji po zobaczeniu jednego ładnego wnętrza. Możesz bardziej poczuć ten charakterystyczny styl oglądając ciekawe propozycje tutaj: http://lakris.pl/styl-skandynawski/

Gość gość
Ja mieszkam w norwegi i w Pl zmienilam caly dom, sciany biale w salonie jedna w kremowym kamieniu, biale meble, biale dywany, skory na podlogdze, zylandory krysztalowe , lazienka bialo szara, duzo poduszek ozdobnych, sporo dodatkow mozna kupic w Jysk, na poczatku za bardzo mi sie nie podobalo ale po 2 latach zakochalam sie w tym stylu, bieli, kremie, szarosci, kamieniach, lampionach, itp

Gość gość
Ta karta Fluggera idealnie wpasowuje się w skandynawski klimat ! inne kolekcje tapet tego producenta też piękne ...

Gość gość
A co sądzicie o meblach w takim stylu http://scarlettmeble.pl/produkty/ - od zawsze chciałam mieć takie meble w domu tylko nie bardzo wiedziałam jaki to styl - teraz wiem i zamawiam sofę i fotel w pięknym fioletowym kolorze.