Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karandae232

Salon kosmetyczny Iskierka

Polecane posty

Gabinet kosmetyczny Iskierka został otworzony w 2004 r. Właścicielką salonu jest kosmetyczka , która posiada 10-letnie doświadczenie. Świadczy usługi na terenie Poznania z dojazdem do klienta oraz u siebie w gabinecie. Jej główną specjalizacją są paznokcie. świadczy usługi w zakresie : tipsów żelowych , utwardzaniu naturalnych paznokci żelem oraz manicure hybrydowy. Głównie pracuje na produktach marki IBD oraz Shellac. Dzięki możliwości dojazdu do klientek oferta jest skierowana do Pań które nie mogą dojechać do salonu np. młodych mam, osób pracujących w domu, osób które nie mają możliwości dojazdu do mnie.Oprócz długiego stażu pracy można przyznać,że jest to osoba o profesjonalnym podejściu do pracy , zapraszam do zapoznania się z ofertą na stronie www.perfect-look.pl/

Gość gość
Ja z kolei polecę gabinet medycyny estetycznej http://www.fleurdebeaute.pl/. Wiecie co mi się w nim najbardziej podoba? Że są tam zabiegi dla mężczyzn a Pani doktor jest bardzo miła dla klientów :)

Gość gość
Sprawdź w wyszukiwarce www.estibook.pl, gdzie znajdziesz dla siebie ciekawy salon. :)

Gość gość
Iskierka .... co za beznadziejna nazwa salonu kosmetycznego. Iskierka to może nazywać się dom spokojnej starości ale nie salon kosmetyczny A poza tym porażka skoro musisz reklamować swój salon na kafeterii