Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewica czy warto ?

Polecane posty

Gość gość

tak pytam poważnie zastanawiam się ile kobiet jest w stanie poczekać na tego jedynego faceta żeby mu powiedzieć tak naprawdę kocham cie a nie powtarzać kolejnemu i kolejnemu tą samą śpiewkę

Gość Piotrek121212
Tzn co mu mówisz;)?

Gość gość
A jeśli ten jedyny okazał się dupkiem po kilku latach i zostawił? :O

Gość gość
ja jestem w stanie. Mam prawie 23 lata i dalej czekam. A ilu jest takich facetów? Skoro sama jestem dziewicą, to nie chcę zużywanego faceta, pospolitego *****cza...

Gość gość
ja mam 27 lat tez jestem prawiczkiem i chcialbym poznac taka kobietę ale w moim wieku to juz chyba nie jest zaleta

Gość gość
Ja mam 30 lat i w planuję poczekać do Ślubu.

Gość gość
ja napisze tak wiem co znaczy byc prawiczkiem ale nigdy nie bylem jakimś radykalnym islamista wiem ze zraniłem wiele kobiecych serc i minęło sporo czasu i dzis wiem jedno lepiej nie zaczynac sexu póki jest sie nie gotowym mentalnie bo pozniej mozna kogos zranic ! co do kobiet patrzac na ilosc partnerów wielu kobiet widac ze kobiety nie sa dojrzale daja d**y za darmo( sorry za kolokwializm) a faceci korzystają za darmo ale dzis daje sobie jeszcze jedna szanse i chcialbym kogos poznac milego fajnego smiech.gif fajna dziewczyne to mój e-mail flash1983@tlen.pl jesli jest jakas chetna dziewczyna dziewica która chce czekac usmiech.gif tez zapraszam z chęcią flash1983@tlen.pl

Gość gość
ja napisze tak po 1 nie bede nikogo osceniac ani kobiet ani facetów ale jeśli ktos chce robic to tylko dla przyjemnosci byc workiem na sperme lub dziórka w która mozna wlozyc i wyjac bez konsekwencji i bez zobowiazan spoko :) wolny wybór ale i kazdy ma wybór jesli ktos chce dziewicy to w czym problem skad ta zgrzybiala zlosc ? i pomyje wylewane na ludzi ?