Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rexpax

czy w Anglii są busy przewożące ludzi

Polecane posty

Gość rexpax

tak jak w Polsce,że busy tak jak autobusy kursują o oznaczonych porach? w moim mieście autobusy kursują od 8 czy 9 godziny ludzie jadący do pracy rano muszą własnym samochodem lub taksówką myślicie że można by było założyć taką firmę busową w Anglii czy to nierealne

Gość exdebill_rzuca okiem
nie spotkałam sie za bardzo, są różni operatorzy, którzy pokrywają niektóre trasy wioskowe, że tak powiem, bardziej widziałabym potrzebę skomunikowania 'sypialni' z jakimiś sporymi fabrykami - miejscami pracy - tutaj widzę, że ludzie miewają problemy' raz mi się zdarzyło, że jakoś obydwa auta wysiadły, czemu nie pamiętam już i się zastanawiałam jak dojechac z dzieckiem do szkoły, autobusy zaczynały jeździć od 9, pociąg też był za późno, zwykła komunikacja miejska dojeżdżała do połowy trasy, taksówka 20f w jedną stronę... ubogo, ale przypuszczam, że gdyby był bus to może raz, dwa razy w roku bym skorzystała

Gość rexpax
wcześniej miałam do pracy 10 min piechotką, teraz ok 35 min szybkiego marszu, latem chodzę dla kondycji lub jadę rowerem teraz jest trochę zimno,autobusy jadą późno i muszę taksówkę czasem zamawiać albo pozostaje kupić drugie auto :D namawiam kolegę żeby się zajął takim przewożeniem ludzi może by wypaliło

Gość gość
czasami jezdzilem autobusami po miescie to co 10 minut na trasie a gdzies dalej do godziny jazdy to co 20-30 minut jechal dojechac mozna bylo praktycznie wszedzie ale moge sie mylic :P

Gość rexpax
żebym siadła na autobus do pracy,muszę popylać 15 min do centrum potem czekać chwilę aż coś przyjedzie to już wolę włączyć nogi i zasuwać bezpośrednio 30min,ale to ja bo szybko chodzę:P przesiadki mnie nie interesują bo dłużej schodzi :D

Gość gość
Jeśli jest takie zapotrzebowanie to warto spróbować. Każda luka w rynku jest warta przeanalizowania :)