Gość arianna8 Napisano Styczeń 4, 2015 Pisze bo tak sie zastanawiam, czy tylko ja mam takie "szczescie". Mieszkam w uk I podobaja mi sie biali faceci. Nie ma znaczenia jakiej narodowosci, byle nie islamista. Poznalam ostatnio 2 polakow I co sie okazalo. Niby wszystko extra, wysocy, kulturalni, bez nalogow itd, ale co! Okazalo sie ze to takie polskie taliby. Nie mieli mi totalnie nic do zaoferowania, mieszkal I na pokojach, jakas tam praca nic rokujacego na przyszlosc, ja jestem lepiej ustawiona. Wymagania oczywiscie takie ze szok, zero inicjatywy I obaj czekali chyba ze to ja bede za nimi latac, bo w ich mniemaniu oni chyba sa darem od boga ze swieta sperma. Kazdy z nich uwaza sie za prawdziwego mezczyzne a kobieta ich zdaniem jest do rodzenia dzieci I garow. Tak wiec zapytalam sie jednego o drugiego, ze skoro tak, to od czego sa oni? Niby do dbania o rodzine, ale jakos w wieku pod 40tke niczego sie nie dorobili I nic nie maja oprocz swojej listy zyczen. Ja nie Wiem skad sie tacy ludzie biora, ale ja bym sie nigdy nie spotykala z Kim's kogo uwazam za gorszego od siebie. Czy tylko ja mam takiego pecha do facetow czy to juz plaga? Tak napisalam zeby sie troche wyzalic I dowiedziec czy wszyscy sa tacy? Bo jak tak, to na 100% zostane sama I sama bede decydowac o tym kiedy I z Kim bede miec dzieci I czy w ogole! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach