Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość arianna8

Polski Talib

Polecane posty

Gość arianna8

Pisze bo tak sie zastanawiam, czy tylko ja mam takie "szczescie". Mieszkam w uk I podobaja mi sie biali faceci. Nie ma znaczenia jakiej narodowosci, byle nie islamista. Poznalam ostatnio 2 polakow I co sie okazalo. Niby wszystko extra, wysocy, kulturalni, bez nalogow itd, ale co! Okazalo sie ze to takie polskie taliby. Nie mieli mi totalnie nic do zaoferowania, mieszkal I na pokojach, jakas tam praca nic rokujacego na przyszlosc, ja jestem lepiej ustawiona. Wymagania oczywiscie takie ze szok, zero inicjatywy I obaj czekali chyba ze to ja bede za nimi latac, bo w ich mniemaniu oni chyba sa darem od boga ze swieta sperma. Kazdy z nich uwaza sie za prawdziwego mezczyzne a kobieta ich zdaniem jest do rodzenia dzieci I garow. Tak wiec zapytalam sie jednego o drugiego, ze skoro tak, to od czego sa oni? Niby do dbania o rodzine, ale jakos w wieku pod 40tke niczego sie nie dorobili I nic nie maja oprocz swojej listy zyczen. Ja nie Wiem skad sie tacy ludzie biora, ale ja bym sie nigdy nie spotykala z Kim's kogo uwazam za gorszego od siebie. Czy tylko ja mam takiego pecha do facetow czy to juz plaga? Tak napisalam zeby sie troche wyzalic I dowiedziec czy wszyscy sa tacy? Bo jak tak, to na 100% zostane sama I sama bede decydowac o tym kiedy I z Kim bede miec dzieci I czy w ogole!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować