Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arianna8

Polski Talib 2

Polecane posty

Gość arianna8

Pisze bo tak sie zastanawiam, czy tylko ja mam takie "szczescie". Mieszkam w uk I podobaja mi sie biali faceci. Nie ma znaczenia jakiej narodowosci, byle nie islamista. Poznalam ostatnio 2 polakow I co sie okazalo. Niby wszystko extra, wysocy, kulturalni, bez nalogow itd, ale co! Okazalo sie ze to takie polskie taliby. Nie mieli mi totalnie nic do zaoferowania, mieszkal I na pokojach, jakas tam praca nic rokujacego na przyszlosc, ja jestem lepiej ustawiona. Wymagania oczywiscie takie ze szok, zero inicjatywy I obaj czekali chyba ze to ja bede za nimi latac, bo w ich mniemaniu oni chyba sa darem od boga ze swieta sperma. Kazdy z nich uwaza sie za prawdziwego mezczyzne a kobieta ich zdaniem jest do rodzenia dzieci I garow. Tak wiec zapytalam sie jednego o drugiego, ze skoro tak, to od czego sa oni? Niby do dbania o rodzine, ale jakos w wieku pod 40tke niczego sie nie dorobili I nic nie maja oprocz swojej listy zyczen. Ja nie Wiem skad sie tacy ludzie biora, ale ja bym sie nigdy nie spotykala z Kim's kogo uwazam za gorszego od siebie. Czy tylko ja mam takiego pecha do facetow czy to juz plaga? Tak napisalam zeby sie troche wyzalic I dowiedziec czy wszyscy sa tacy? Bo jak tak, to na 100% zostane sama I sama bede decydowac o tym kiedy I z Kim bede miec dzieci I czy w ogole!

Gość gość
Fak sejk co za belkot. Slaba prowokacja.

Gość gość
Niestety w PL jest takich facetow jakues 98%. Mamisynki, ktorym mamusia uslugiwala, a wczesniej musiala uslugiwac jego tatusiowi i jego rodzinie. Tacy marza o mamusi z dodatkowa opcja d******** Taka polska tradycja, w momencie jak powiesz tak przed oltarzem rodzina meza i maz zakladaja ci niewidzialne chomato i stajes sie ich niewolnikiem, ktorym mozna poniewierac i obracac w kazda strone. Masz sie stac z mlodej kobiety w powazna matrone, ktora jest na wezwanie pana i wladcy i jego rodziny, a jak nie to zaczna prze tobie oficjalnie mowic, ze powinien sie z toba rozwiesc, ze jestes zla zona, matka itd itp. I tak do 40... Po 40 powinnas sobie zalozyc mochetowy beret i czolgac sie powoli w kierunku cmetarza i tolerowac jak maz przyprowadzi do domu mlodszy model, bo ty juz sie zuzylas...

Gość gość
Na emigracji szukaja takiej mamusi, z opcja d***** i jeszce sponsora, bo on musi miec na swoje hobby, a na utrzymanie szkoda kasy wydawac. Mamusia daleko, wiec im ciezko... Biednym mamisynkom, a reka tez juz boli...

Gość gość
Zreszta, ktora by chciala takiego Taliba polskiego

Gość gość
Napiszcie mi co to znaczy /Polski Talib/, bo bez kitu nie ogarniam tego.

Gość gość
Jak zostaniesz zona Polaka to zrozumiesz...

Gość gość
Wlasnie....hahahaha