Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sądzicie o tej lasce?

Polecane posty

przeciez fotek dziewczyn z reala dla przykladu nie wstawie, chyba ze z roksy jakas jako przyklad...

Gość gość
no to wstaw bo ta jest straszna😭

Gość gość
w typie zbereźnika sa długowłose blondynki w rozmiarze 32

a opisac chcesz, no ok.... wiec mojego typu kobiet w zakresie charakter + jej zycie nawet nie bede opisywal bo jest scisle okreslony i raz w zyciu mi sie taka trafila, do tego od wielu lat nie jestesmy razem. natomiast co do urody, ktora u was jest bardziej powszechna, to moj typ jest taki: - twarz drobna, drobny nosek, drobne usta, taka niewinna uroda, - wlosy dlugie, proste, kolor ktory mi sie najbardziej podoba to jasny blond albo ciemny - figura, drobna, delikatna, szczupla.... no ale wstawie wam fotki dla przykladu.,..

Gość gość
jakie okropne krocze :O przezyłam traume , jakies zryte uda, poślady, os/rane to jest czy jak ? coś okropnego, jakaś bułgarka przy lesie pewnie stała i ryła tym zadem po ściółce albo jej tam ktoś narzygał a kto ja tam ru/chał to mozna sobie wyobrazić, pewnie setki robotników najemnych przy autostradach i budowlańców , pewnie ma kłykciny w kroku :O ohyda

Gość gość
Brzydka,te wlosy ja postarzaja i makijaż tez odejmuje jej urody. Jeśli chodzi o brzuch to wygląda jak pociazowy i z rozstepami, a to wypięte jest w ogóle nie smaczne przez ciemny jakby brudny o***t i uda jakby podraznione po goleniu.

Gość gość
zbereźnik, lubisz takie trupie d**y?

Gość gość
roochałbym

Gość gość
te fotki, które wstawiłam są z jednej z agencji towarzyskich i się zastanawiałam jak im nie było wstyd to wstawić na stronę, bo to przecież antyreklama usług. dlatego pytałam co sądzicie.

Gość gość
Zbereznik - tyleczki cudo!

Gość gość
a tyleczek tej pani??? prosze o wiecej komentarzy, tyle co wejsc w jej zdjec na dupkee!!!

Gość gość
Zdjęcia zbereźnika +1 zdjęcia autorki - 0

Gość gość
tak jedziecie tutaj po lasce a sami pokazcie swoje idealne rowy w d****h i brzuszyska obwisle

Gość gość
Taka rola oceny :)

Gość gość
Aha czyli to ty jesteś na tych zdjęciach :D czego się spodziewałaś , z czym do ludzi :classic_cool:

Gość gość
Dodam jeszcze ze blondynka ze zdjęcia zbereznika super

Gość gość
tu autorka i nie jesterm na tych zdjęciach. pisałam wyżej, że znalazłam je wchodząc na stronę agencji w moim mieście i zobaczyłam tę antyreklamę.

Gość gość
jesli ona jest pracownica agencji towarzyskiej to wiadomo że jest tania w utrzymaniu i przyjmuje fajfusów więcej tygodniowo niż przecietna kobieta w całym zyciu potrzebuje pewnie pieniędzy ale foty sa załosne i faktycznie jak im nie wstyd takie wystawiać sa ukierunkowani widocznie na typ konkretny klienta , jakiś zwyły burok co nie ma za dużo forsy a chciałby gdzieś ku/tafona załadować straszne to jest , po prostu nieapetyczne a to co pokazała zbereznik to miliony takich dziewczyn pokazuje się na instagramie choćby więc tytłowanie tego że to mój gust jest smieszne pełno tego typu dziewczyn , w bieliźnie, foty w kostiumach, foty wzgórka łonowego w majtkach, od tyłu itp nic odkrywczego

Gość mukruk
ale tak na spokojnie, bez robienia burzy z niczego co w tym zakresie tematycznym, może być odkrywczego? :D

Gość gość
Nic, w tym temacie jedynie ogladamy zdjecia. Tez mozesz wrzucic jak chcesz.

Gość gość
no dobra, może wrzucę :D

Gość gość
sexy

Gość gość
Cennik W lokalu i na wyjeżdzie w hotelu i mieszkaniu 1h-250 PLN, 1/2h-180 PLN, 20min.-150 PLN , 15min.-120 PLN Apartament 1h-400 PLN Przy większej ilosci godzin korzystne rabaty. takie są jej ceny.

Gość gość
250 h za godzine? nigdy w zyciu!

Gość gość
takie ceny ? Na dyskotece można lale wyrwać ładną i nawet nie wyda sie połowy tego