Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zazdrość. mój chłopak i jego "koleżanka"

Polecane posty

Gość gość

witam. mamy po 22 lata. mój chłopak zna pewną kolezanke(23) od dziecinstwa, oraz jej brata, byli bardzo dobrymi przyjaciółmi. lecz "kolezanka" musiała wyjechac. wrocila pare lat temu. mieszka w tej samej wiosce co moj facet. ja jestem o niego zazdrosna, ale wczoraj podczas rozowy zrozumiałam ze on ja od czasu do czasu przytuli- zrobilo mi sie tak przykro, przeciez ma mnie. mowil ze nie moze wytrzymac tej zazdrosci. kiedys chodzili razem na sylwestra,zabawy,wesela jako przyjaciele, spali razem jak byli w podstawowce i jeszcze jedna zgraja, zawsze razem, ale nie byli razem jako para. myslicie ze przesadzam i bez potrzeby jestem zla? on mowi ze nie cierpi zazdrosci i nie zrezygnuje z ich kolezenstwa/przyjazni. kocham go i nie chce go stracic. ale nie wiem czy przesadzam itp pomozcie. moj facet zawsze mial powodzenie i krecilo sie wiele kobiet wokol niego

Gość gość
Też mam przyjaciółki od 10-12 lat i też je przytulę, bo są dla mnie jak siostry.

Gość gość
właśnie taka "przyjaciółka" odbiła mi faceta. Pocieszali się, opowiadał jej jak często ze mną sypia, o co się kłócimy czy kiedy mam okres (przeczytałam to na fejsie). W końcu się przespali... Żadnemu następnemu nie pozwoliłam na takie przyjaźnie, możemy mieć wspólnych znajomych

Gość gość
nie zakaze mu spotykac i "kolegowac" sie z nią ale sama nwm co robic