Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magnesiumandpotasium

Kompleksy i obsesja na punkcie faceta

Polecane posty

Gość gość
pustak nie mysli ze zakochal sie w facecie tylko analizuje jaki on piekny bogaty madty jakby go kochala to ztobilaby wszytsko zeby z nim byc a ona nie robi nic wiec takie materialistki chce tepic

Gość gośćkkk
to ja ci powiem jeszcze, ze do tanga trzeba dwojga, jeśli druga osoba nie wykazuje chęci to nic nie zrobisz, choćbyś i przerobiła wszystkie swoje kompleksy, piszesz, jakby to wszystko zależało od niej i od tego czy upora się z kompleksami, no niezupełnie tak jest, bo facet musi się w niej po prostu zakochać, żeby chcieć z nią być, a kompleksy nie mają tu nic do rzeczy, bo może być jakaś super ogarnięta i bez kompleksów laska, która i tak nie wzbudzi w nim zainteresowania.

Gość gość
na pewno dlatego pustak poiwinien sie kolo niego krecici i wybadac czy ma szanse a jak nic ona nie robi to jak on niby ma sie w niej zakochac na odleglosc ona nie wykazuje zadnej checi wejscia z nim w milosc a lemntuje jak to cierpi nie wezmie mlotek i walnie sie w leb bo to zachowanie przytsoi jak ktos ma 15 lat a ona na pewni ma wiecej

Gość gośćkkk
Więc przestań też całą odpowiedzialność za sytuację zrzucać na nią i po niej jeździć, nikt nie jest idealny, a może to ciebie męczą jakieś kompleksy lub niezałatwione sprawy z przeszłości skoro tak emocjonalnie to na ciebie działa?

Gość gośćkkk
No ale ona przecież jest jego znajomą, gada z nim, wiec owszem kręci się wokół niego poniekąd

Gość gość
pczeciez to ona a nie on lamntuje w internecie i sie osmiesza nie mecza mnie zand esorawy ale akurat mam czas i chce sie na kims wyzyc bo nie lubie materialstek i egoistek i takie trzeba tepic

czesc gosckk ;) NAsza pani psycholog musi miec niesamowicie ciekawe zycie skoro od rana do wieczora siedzi na kafe i komentuje kazdy moj ruch. Naprawde imponujace ;) hehehehh

Gość gośćkkk
Ale po co chcesz się na kimś wyżyć? Po co? I ty jesteś psychologiem?

Gość gośćkkk
cześć ;) no psycholog, który musi się na kimś wyżyć. Hm ciekawe...

Gość gość
guzik cie to obchodzi chce tez pomoc temu pustakowi jako psycholog bo widze ze jest w zlej sytuacji niechb przeczyta moje posty i ziabczy ze rozsadnie jej doradzam w takiej sytacji jak ona jest jak postapi tak jak mowie to bedzie szczesliwa wiecj juz jej nie doradze krotka pilka stawia facetowi ultimatum czy chce z nia byc czy nie i sprawa jest czarno-biala a teaz tkwi w szarym bagienku a jej przystojniak moze jest podrywany przez gorsze od niej dziweuchy i w koncu skusi sie na jaks bo ona go zlapie na dziecko i nasz pusdtak biedzie mial musztarde po obiedzie

Dobrze, ze przyznalas wkoncu, ze Twoja obecnosc tutaj wynika z tego, ze chcesz sie poprostu wyzyc ze swoich frustracji bo sama masz zalosne zycie ;), a z psychologia masz tyle wspolnego, ze ewentualnie chodzisz na leczenie ciezkich zaburzen- swoich. Przykro mi.... Ale moze siedziec i wyzywac sie na kafe to wez sie za siebie ahahahahah ? Tak mi radzilas to moze sama skorzystaj ze swoich rad. Wybacz, ale normalna osoba tak nie przezywala by tego postu ;) Wszyscy maja do tego dystans tylko ty sie rzucasz jak p******a za przeproszeniem. Ciekawe dlaczego? ;)

Gość gośćkkk
A w jakim ty w ogóle jesteś wieku? Tak z ciekawości pytam?

Gość gość
pustaku mam siostre ktora ma taki sam charakter jak autorka postu i poza tym jestem facetem wiec nie p*****l mojej siostzre tez tego nie moge przetlumaczyc dlatego takie baby mnie wpieniaja

Gość gośćkkk
W sensie autorko ciebie pytam :)

" krotka pilka stawia facetowi ultimatum czy chce z nia byc czy nie i sprawa jest czarno-biala a teaz tkwi w szarym bagienku a jej przystojniak moze jest podrywany przez gorsze od niej dziweuchy i w koncu skusi sie na jaks bo ona go zlapie na dziecko i nasz pusdtak biedzie mial musztarde po obiedzieI ' Tutaj masz racje zgadzam sie z Toba w 100 %. Powinnam byla moze tak zrobic tylko problem polega na tym, ze mam 100 % pewnosci, ze jego odpowiedz bedzie odmowna. Wiec jedynym wyjsciem jest urwanie kontaktu. Ot Co. I to wlasnie postanowilam, co pisalam Goscikk pare stron wcwzesniej. Moja droga psycholog napewno bys to zauwazyla gdybys zamiast pluc jadem i wyzywac mnie w kolko od materialistek i idiotek poprostu postarala sie przeczytac to co napisalam. No ale coz, Taka to wlasnie dyskusja z Toba....

Gość gość
psycholog swoje wyrzucilem co mialem na watrobie i wiecej nie bede pisal wiec sie juz nie musicie do mnie rpodukowac pozdrawiam i zycze wiec oleju w glowie w nowym roku

Gość gośćkkk
"Wybacz, ale normalna osoba tak nie przezywala by tego postu oczko.gif Wszyscy maja do tego dystans tylko ty sie rzucasz jak p******a za przeproszeniem" Dokładnie, przeżywasz jak... nie wiem co ;) ale strasznie przeżywasz, i co, jakieś wpisy anonimowej osoby na forum tak cie ruszają, to co będzie jak komuś na żywo będziesz pomagać jako psycholog, przywalisz mu z pięści i powiesz, bo to dlatego, ze jesteś pustakiem i nie chcesz być szczęśliwy?

goscikk mam 26 ;) Tak wiem juz powinnam byc dorosla is tateczna kobieta, a nie taka idiotka i pustakiem ;) Do Pani psycholog- Jeszcze raz Ci kobieto powtarzam, wez sie uspokoj i rozluznij posladki. Z tego co widze, nie masz daru rozmowy, ani przekonywania, wiec jakos wcale mnie nie dziwi, ze nie pomoglas swojemu rodzenstwu ;) Nie masz daru sluchania, a dokladnie w tym wypadku czytania. Uczepilas sie jednego od poczatku, nie czytajac ze zrozumieiem i nie dopuszczajac do siebie tego co napisalam. Caly czas tylko sie zaslaniasz ZE JESTES PCYHOLOGIEM I POTRAFISZ CZYTAC MIEDZY WIERZSZAMI. To moze Ty jakies medium jestes? Jeszcze raz Ci powtorze moze tym razem do ciebie dotrze KILKA STRON DALEJ POSTANOWILAM URWAC Z NIM KONTAKT amen. Wiec przestan mi wciskac, ze siedze w swoim bagienku i nic z tym nie robie. Dziekuje

O prosze psycholog jest factem , tak myslalam, i juz wiem co go tak boli ;) i dlaczego sie tak czepil tego materializmu. Sam pewnie zarabia grosze i tak go to rozbolalo, ze kobiecie moze imponowac facet z dobra kariera ;) Hahahahahaha I MAMY SEDNO SPRAWY! Tadam. Pan Psycholog z kompleksami. Wiec moja rada dla Ciebie. Rusz d**e zamiast siedziec na kafe to moze cos osiagniesz i nie bedziesz musial oblewac swoja zolcia wszystkich dookola ;)

Gość gośćkkk
No też mi się wydaje, że odpowiedź będzie raczej odmowna, niestety, piszę to przy pełnej sympatii do autorki :) Ale wiesz co autorko ja odkryłam, że w facetach generalnie podobają mi się te cechy, które chciałabym mieć w sobie, może ty też tak masz. Też po części imponują mi faceci, którzy do czegoś doszli, nie chodzi mi bynajmniej o kasę, ale o to, że poszli za swoimi marzeniami i planami i się rozwijają, cokolwiek miałoby to być, nawet mało intratne zajecie, ale w którym są dobrzy. Może warto najpierw skupić się na sobie i wypisać sobie jakie cechy dokładnie ci się w nim podobają i co ci się w nim podoba i samej stać się taką osobą, a przynajmniej spróbować, to jest największa korzyść z takiej sytuacji. Ja tak staram się robić w swoim przypadku :)

Gość gość
psycholog dobra jeszcze ostatni post i juz nie bed episac jak tak ci jest dobrze po zerwaniu kontaktu to po cholere sadzisz takie posty na kafeterii i narzekasz uzalasz sie i prosisz o prady masz porypany chrakter zerwalas kontakt i teraz cierpisz bo wies ze on mogl byc twoja miloscia zycia i wewnetrznie spalasz sie bo czujesz ze nie wykorzystalas szansy a potem piszesz takie posty na kafeterii a jamam pole do poisu do analizy takich jednostek jak ty moja siostra jest uparta a na 100% to wiadomo jedynie ze kiedys zdechniemy nie p*****l farzmazonow jakbys byla szczesliwa po zerwaniu to niepsialabys takich tematow cierpie tesnike bez odzewu tepa dzido

Gość gośćkkk
Jaka stateczna kobieta, jak 26 lat ;) ja jestem o dwa lata starsza i nie uważam się za stateczną ;)

Gość gośćkkk
ahahaha pan psycholog dalej przeżywa ;))) oj nie mogę, już dawno mnie tak nic nie rozbawiło. Ale wiesz bardzo ci wspólczuje gościu. Tak, chyba na to wygląda, że jakaś laska musiała go kiedyś rzucić dla jego kumpla z kasą czy coś...

Gość gośćkkk
panie psycholog chill out and relax ;)

Gość gośćkkk
Ja wychodzę z założenia, że owszem warto się starać i coś robić, ale też nic na siłę, druga osoba musi sama chcieć, jak nie to trudno i tyle Może ktoś inny jest c***isany ;)

Psychologu dalej mieszasz fakty, od kilku stron sie nie zale tylko prowadze z Toba, bezsensowna dyskusje ;d nie zauwazyles jeszcze tego? Zalilam sie na poczatku, a potem po kilku rozmowach z normalnymi ludzmi na kafe, z bolem serca, ale stwierdzam, ze urwanie kontaktu bedzie najlepsze. Tylko ponownie ty tego nie mozesz zauwazyc bo jestes zaslepiony rzucaniem jadem, Ty juz mam wrazenie nie wiesz o czym piszesz i sie pogubiles. Piszesz bez sensu, zeby tylko dosrac. I nie wazne czy trzyma sie to tematu czy nie. DOSRAC TO TWOJ GLOWNY CEL. GOSCIKK Tak, to co napisalas to pawda. U partnerow szukamy cech, ktore chcielibysmy miec u siebie ;) A podobno nie lubimy ludzi i wkurzaja nas tacy u ktorych dopatrujemy sie cech, ktore my samy mamy i ich nie lubimy. Nie wiem czy napisalam to zrozumiale. I tego dowiedzialam sie od doktora Psychologii. Tylko nie tego naszego na kafe heheheheheh ;) Naprawde staram sie pracowaac nad soba. Tak jak powiedzialam postanowilam isc na studia. Ktore w duzej mierze sa tak naprawde powiazane z moimi zainteresowaniami. Odkrylam druga rzecz, ktora lubie i wlasnie staram sie zalatwiac formalnosci zwiazane z zakladaniem firmy. Mam nadzieje, ze mi sie to uda, bo w zyciu zawodowym nie ukladalo mi sie ostatnio. Duzo bylo ostatnio negatywnych rzeczy i moze dlatego to tak przezywam. Ktos mi na kafe napisal, ze to zauroczenie moze wynikac z braku laku. I kurcze moze tak byc. Nawet nie wiem czy nie Ty mi to napisalas Goscikk:)

Gość gość
Czy ta pani psycholog to nie przypadkiem gościówa z "Jak zapomnieć part 5"? ;)

Gość gość
odpusc sobie bo bedziesz cierpiec.najlepiej trzymaj sie z dala od niego bo prawda jest taka ze jemu pasuje wyksztalcona i dobrze zarabiajaca modelka.nie spelniasz jego kryteriow, niestety

A nie wiem, nie jestem zaznajomiona z topikiem. Ale jak sie okazalo kobieta to jednak facet taka kafeteryjna konchita wurst ;) Czyli nie psycholozka tylko psycholog. Takie czasy ;p

Dobrze, dzieki za rade ;) wezme to do serca ;)n hehehhe Co ja bym zrobila bez Twoich rad. ahhhhhhhh