Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magnesiumandpotasium

Kompleksy i obsesja na punkcie faceta

Polecane posty

Gość gośćkkk
Tak to ja napisałam, że zauroczenie może wynikać z braku laku, bo wcześniej ten gość ci jakoś zwisał i powiewał, że tak powiem ;) Tak zrozumiałam, też tak uważam, że nie podobają nam się cechy u innych, które sami mamy, kiedyś znajomy zwrócił mi na to uwagę i niestety musiałam przyznać mu rację, i zauważać, też sporo tego u siebie czego nie chciałam widzieć ;) "Duzo bylo ostatnio negatywnych rzeczy i moze dlatego to tak przezywam." Ale masz jak najbardziej prawo przeżywać :), co w tym złego, lepiej szczerze przeżywać i być świadomą swoich uczuć niż udawać, ze wszystko ok i ja jestem taka siłaczka i pani perfekcyjna.

Gość gośćkkk
"Tak jak powiedzialam postanowilam isc na studia. Ktore w duzej mierze sa tak naprawde powiazane z moimi zainteresowaniami. Odkrylam druga rzecz, ktora lubie i wlasnie staram sie zalatwiac formalnosci zwiazane z zakladaniem firmy" Super, najważniejsze to robić to co sprawia nam przyjemność, ja poszłam na drugie studia, jak już skończyłam pierwsze i wcale nie żałuję :)

Gość gośćkkk
"Czy ta pani psycholog to nie przypadkiem gościówa z "Jak zapomnieć part 5"?" hahaha

Gość gośćkkk
Ok teraz muszę lecieć, ale jeszcze tu zajrzę :)

Ja jestem raczej roztrzepana osoba. Bujajaca w oblokach. Jestem filologiem. Nie jezyka polskiego, ale jednak. Ksiazki filmy, muzykla bla bla bla. A podobaja mi sie faceci z zacieciem technicznym i scislym. Wczesniej latalam za inzynierem, a ten to finansista. I nie chodzi o ich pieniadze, mnie poprostu fascunuje to, ze obracaja sie w swiecie, ktorego ja kompletnie nie rozumiem ;)

Dobra, ja tez znikam mam cala ksiazke do oagrniecia na egzamin. Dzieki, ze zagladnelas!

Gość gość
buahaha idź z tymi szpilkami na pudelku dziś był podobny przypadek, napisać to każdy może, choć żałuje, że nie ja wpadłam na taki pomysł miałabym 5 tysiecy

Gość czerwony kapturek w lesie
Czytalam starego bloga tej babeczki. Swietnie radzi i wielu pomogla. Zajrzyj albo napisz do niej.Wiem ze odpisuje.

Gość gość
Ktoś coś? :D