Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magnesiumandpotasium

Kompleksy i obsesja na punkcie faceta

Polecane posty

Gość gość
potas zadne uwagi nie wykorzenia z ciebie prostactwa.

Gość gość
Skoro jest cudowny mógł mieć milion innych lasek- oczywiście że mógł. Dlatego zdziwiło mnie to że chce spędzać czas akurat ze mną. Uroiłam sobie w głowie że na pewno tak nie jest, coś sobie wmawiam bo mi się spodobał. Niestety gdy jestesmy kimś zafascynowani wszystkie gesty i słowa tej osoby odbieramy również jako zainteresowanie nami. Fajny facet na którego widok zapominałam jak się nazywam wykazywałby chęć nawiązania kontaktu ze mną? Nie, to nie mogło być prawdą-tak myślałam. Gdybym wtedy wiedziała jak będę cierpieć przez własne zachowanie postąpiłabym inaczej. A to czy straciłam szansę na miłość życia- uważam że tak. Byłam kilka razy w kimś zauroczona ale czegoś takiego nigdy nie czułam. I nigdy tak długo. Obawiam się że zanim mi przejdzie minie drugie tyle lat a zanim kogoś poznam.. do najmłodszych też już nie należę, koleżanki w moim wieku już są dawno po ślubie i mają 2 dzieci. Przykro mi że niktórzy szybko sobie zycie ułożyli a ja w granicach plus minus 30 lat ( nie napiszę dokładnie ile mam) jestem na etapie szukania kogokolwiek i rozważaniem czy iśc na studia. Czuje że przegrałam życie.

Gość gość
19.18 szczekaj, szczekaj to jedyne co ci zostalo

Gadasz ciagle o moim prostactwie, a ja dalej nie wiem o co Ci chodzi. Moze podaj jakies przyklady? Argumenty za? A nie sory, zapomnialam, ze ludzie Twojego pokroju potrafia tylko bluzgac. Wybacz ;) Tak o poprostu pisac to sobie mozesz. Nie mam zamiaru sie biczowac i plakac po katach dlatego, ze jakas obca osoba z forum twierdzi, ze jestem prostakiem A co najlepsze! W zaden sposob nie potrafi tego uargumentowac, tylko powtarza to bezmyslnie. Zdazylas juz kilka razy napisac, ze jestem prostakiem , to juz wiem, teraz czekam na argumenty. Bo narazie to jest Twoj belkot ;) Nic wiecej.

Narazie to ty szczekasz. Trudzisz sie na tym forum, a z zadnego Twojego wpisu nadal nic nie wynika. No coz. Tylko powtarzasz jedno i to samo w kolko. ;)

Gość gość
prostactwa sie nie argumentuje tylko wytyka.

Ja tez mam czesto takie mysli, ze osoby w moim wieku juz zaczynaja sobie ukladac zycie, a ja narazie jedynie co robie to wywracam wszystko do gory nogami ;) ok; Zaczniesz studia duzo pozniej, ale jakie to ma znaczenie? Chyba lepiej pozno niz wcale? A jeczac nie dzialajac stracisz kolejne lata! Osoby w tym wieku na uniwersytetach to nie rzadkosc! I ja uparcie bede Cie namawiac na studia!!!!!!!!!! Dla siebie, dla wlasnego rozwoju, a nie dla faceta! Chyba nie minelo zbyt dlugo czasu odkad zerwalas znajomosc z tamtym?

Gość gość
Magnesium - nie odpisuj jej.

No wlasnie, tak wytykac to sobie poprostu mozna komu sie chce i co sie chce. Wiec nie ma to zadnej wartosci. Dziekuje za dyskusje.

Gość a to moja historia
Minęło dużo czasu. Za dużo żeby móc to naprawić.byłoby mi nawet głupio.

Szkoda mi jej poprostu bo smieszne jest to, ze ktos nas rozlicza i szufladkuje za slabosci naszego charakteru samemu majac ze soba takie problemy psychiczne bo inaczej tego nie moge nazwac.

Gość gość
historia przeszlosc to przeszlosc.

Gość gość
na studia trzeba miec kase wiec albo musisz dorabiac jako obciagara jakiegos brzydkiego sponsora albo miec bogatych rodzicow. latwo jest studiowac na cudzy koszt i na pewno te ktore ciagna brzydkim gosciom na studiach kase maja. historia jak umiesz ciagnac brzydkiemu starszemu gosciowi za kase i utrzymanie to rada o studiowaniu jest super.

Nie wiem dlaczego odnosze wrazenie, ze sie tego wstydzisz. Nie ma sie czego wstydzic. Kazdy z nas w zyciu popelnil bledy. Uwierz mi. A byc zakochanym w kims to nie jest rzecz ktorej sie powinnismy wstydzic. Zyjemy w takich czasach gdzie goryfikuje sie chamstwo i bezuczuciowosc. Dlatego ludzie, ktorzy sa slabsi psychicznie lub bardziej wrazliwi zaczynaja sie tego wstydzic. A to nie o to chodzi. Ja zaczelam pozniej studia. Wiekszosc ludzi w moim wieku ma juz rodziny. Baa znajda sie i tacy, ktorzy juz maja posplacane mieszkania. Zawsze sie znajdzie ktos kto ma wiecej. Wiec albo postaraj sie skontaktowac z nim, albo zapomnij. To jest to o czym wspominala nasza Pani psycholog. Albo cos zrob, albo nie jecz. ;););) Wiem, ze latwo sie mowi. Uwierz mi, ze Ciebie doskonale rozumiem. ALe tez nie wierze, ze nie ma drugiego faceta, ktory moglby Ci zawrocic w glowie ;)

Ja nie o******* nikomu, studia bardzo nadwyrezyly moje finanse. Uwierzcie mi aktualnie chodze w posklejanych butach bo nie mam na nowe. ;) Wiem, ze na studiowanie trzeba miec kase. Ale szczerze? Mozna. I moim zdaniem warto.

A to o czym link? Ze niby to moj temat? Nie, rozczaruje was. Nie moj ;)

Gość gość
tez mi sie ktos podoba ale nic z tego nie bedzie

Skad wiesz, ze nie?

Gość gość
bo nie jest taka pusta jak ty i zna swoje szanse

Gość gość
Idz juz spac czlowieku nudny sie robisz ;)

Zastanawiam sie co ja takiego powiedzialam co Cie tak zabolalo? Jestes Zalosna naprawde ;)

Gość gość
psycholog jestes glupia slaba idiotka ktora swoje niepowodzenie w zyciu tlumaczy na tysiace spsoobow specjalnie nie biegalas za tym facetem bo wolisz pzoostawac w uludzie ze moze cos by z tego bylo a boisz zsie ze jakbys spytala czy one chce z toba byc i on by cie odrzucil to woje ego bu ucierpialo ochdzu cie tlko obraz wlasnej siebie jaki sobie tworzysz w chorej glowie jak mozesz tak dzielic ludzi tobie sie zdaje ze wszyscy sie lacza tylko z takimi osobami jak oni jakich mezow maja kukulksa gorniak markowska kazda wziela spojjnego szaraczka ktory jest jej podporzadkowany i nie szaleje zadna nie wziela typa takiego jak jakimowicz i delag moze ten przystojniak wlasnie chce takiej szarej spokojnej dziewczyny jak ty dawak ci jakies sygnaly ze mu siem podobaswz? moze tez chcialz toba byc ale zobaczyl ze masz za duzo blokad i kompleksow i zrezygnowal bedziesz miala w zyciu to co chcesz jesli tylko sama siebie nie bedziesz ograniczac nie postepuj wbres samej sobie bo zawsze sie bedziesz meczycz widze ze chcesz byc z tym facetem i twoje ograniczenia cie zzeraja zastanow sie czy nie lepeij wyjsc do niego z jasna propozycja i zobaczycz co sie bedzie dzialo jesli odmowi kategorycznie to bedziesz wuiedziec ze zrobilas co w twojej mocy i na sile nie zmienisz jegio dezyzji odzyskasz spoj ducha i juz nie bedziesz cierpiec a moze on czekam az sie do niego odezwiesz jeski teraz cierisz zrob wszytsko zeby to zmieic przeciez i tak nie moze byc gorzej niz jest i schowaj ego w gacie

Gość gośćkkk
"moze tez chcialz toba byc ale zobaczyl ze masz za duzo blokad i kompleksow" No właśnie MOŻE może chciałby a może nie. Psychologia za 5 groszy. Ja dalej będę się upierać, że jak facet miał z kobietą seks układ to raczej nie widzi w niej partnerki, a jak już gada o innych dziewczynach przy niej, typu, że z tą się chętnie by umówił, to o czym tu w ogóle mowa. Zresztą idąc twoim tokiem rozumowania, no to, rzeczywiście chciał jak wystraszyły go kompleksy drugiej osoby :p Uważam, że większość z nas ma jakieś tam kopleksy i co? są w związkach i tej drugiej osoby jakoś to nie zniechęca, tylko raczej stara się zapewnić tę drugą osobę, że nie ma powodu do kompleksów.

Gość gośćkkk
Się rozpisaliście, ale macie trochę racji - autorko najlepszy sposób, żeby dać sobie z tym spokój, to rzeczywiście spytać go, lepszy zimny kubeł wody na głowę i krótka rozpacz niż męczenie się przez tak długi czas. Albo go spytaj albo odseparuj się od niego, tkwienie przy nim strasznie cię meczy i dołuje, a nic nie zmienia

Gość gośćkkk
"kukulksa gorniak markowska kazda wziela spojjnego szaraczka" Teraz to ty dzielisz ludzi na tych, którzy odnieśli "sukces" są znani i na "szaraczków", ogarnij się. To, że ktoś nie jest osobą publiczną nie znaczy, ze jest szaraczkiem, mąż Kukulskiej jest też swietnym muzykiem jak ona, więc o jakim szaraczku tu mowa? Co to w ogóle za stwierdzenie "szaraczek", trochę to dziecinna klasyfikacja, nie uważasz?

Gość gość
chodzilo mi pustaku o to ze laska z pierwzego postu ma po prostu zbyt wiel blokad i facet pomyslal ze ona i tak nie bedzie w stanie sie otworzyc an tyle zeby wejsz z nim w powazna relacje komlepsky nie sa rzecz a zla jesli nie bolkuja cie na tyle ze nie jestes w stanie byc z jakims facetem w zwiazku ona ewicentnie boi sie ze jest dla niego zbyt beznadziejna i nawet nie wysli d**y zeby sie o tym przkonwac czy on rzeczywiscie bu jej nie chcial takiej jaka jest ona nic nie robi ciepri marzy onim teskni a jedoczeni siedzi cicho albo jest idiotka ktory lub sie katowac albo ma zryta psychike bo nie potraf sobie przetlumaczy ze jezeli w danej sytuacji czy polozeniu jest nmieszczesliwa to musi musi musi zrobic wszytsko zeby ta sytaucja sie odmienila tkwienie w bagni enic ni daje tylko wciaga na sam dol

Gość gość
nie dziele pustaku tylko obiketywnie oceniam ze on nie wyglada jak brad pit ii nie ma przebojowej natury a taka znana i piekna kobieta woli go od jakiego mistera polski albo bogacza w zyciu licza sie uczucia a one sa niezalezne od wyglada i pieniedzy

Gość gośćkkk
"chodzilo mi pustaku" i to ty jesteś niby tym psychologiem? hahahahahahahaha to jest mój cały komentarz

Gość gość
pisze tak bo wkurzaja mnie baby ktore dzialaja jak autorka postu takiea lamentowanie i uzalanie sie nmnie w*****a