Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agagagalok

lekarz prywatnie czy nfz ?

Polecane posty

Gość powiem po przejściach
Wszystko zależy jaki szpital, ja będę rodzic w takim gdzie jest normalny cennik usług komercyjnych i za pobyt lekarza przy porodzie płaci się 1400 zł. Ja mam cesarke wiec nie place nic.

Od kilku lat leczę się zwykle prywatnie! Mam złe wspomnienia z nfz. Miałem kilka nieprzyjemnych akcji z tą instytucją jak i część mojej rodziny.

Gość powiem po przejściach
Fajnie się czyta o takich lekarzach z powołania, gdyby u mnie w mieście taki był pewnie pół roku czekałoby się do niego. U nas nawet płatni zawodzą. Moja koleżanka chodziła do lekarki i lekarz nie wykrył braku nerki drugi poważnej wady serca, wiec to nie jest moim zdaniem kwestia płacenia tylko lekarza, jego podejścia i powołania. Znam świetna lekarke, która na nfz jest aniołem ale to inna specjalizacja. Znam lekarzy, którzy są beznadziejni mimo kasy :-) u nas w mieście nie ma dobrego ginekologa i tyle. Dla mnie ci płatni wszyscy u mnie w mieście są do d**y i taka jest opinia tłumu niesteTy! Dlatego uciekam stąd

Gość miriam44
Ja byłam u laryngologa przez nfz i nie polecam, powiedział że wszystko jest w porządku, ale mnie ciągle bolało, dlatego poszłam dla pewności prywatnie i od razu wykryli że mam zapalenie ucha środkowego, polecam chodzić prywatnie, to moja opinia, a inne opinie znajdziecie w tym artykule http://www.pvs.com.pl/opinie-polakow-temat-nfz-u-prywatnych-larynologow/