Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nieszczesliwa w zwiazku!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość gość
14.42 kierowany do 12.54

Gość gość
Życie niestety polega na wyborach i rzadko kiedy można mieć wszystko, więc albo liczy się wyłącznie kasa, albo są inne wartości takie jak miłość, przyjaźń, lojalność, szczęście... trzeba podjąć decyzję co ważniejsze i swój wybór wziąć na klatę, a nie jęczeć że jest się nieszczęśliwym, bo to wy sami układacie swoje życie. A tak na marginesie, to nie ma nic gorszego niż mieć w swoim otoczeniu pasożyta, który sam nic nie ma, ale żeruje na dobrach innych, taka osoba to typowy nieudacznik.

Gość gość
kobieto autorko, a czy sama rączek nie masz? nie kwapisz się by dobrze zarabiać?

Gość gość
no właśnie, to samo.miałam autorkę zapytać ale ktoś mnie ubiegł

Gość gość
sama sobie nie poradzę,pracuje ale dużo nie zarabiam,tylko 0,5etatu na swoje wydatki bo dłużej nie muszę- no HELOOO_ pół etatu, bo nie musisz , ale wolisz bogate życie u kogos kogo nie . No wiesz, to sie nazywa metresa albo utrzymanka. Ale gdybyś się związała z tym niezaradnym, którego tak podobno kochasz, powiedz mi, po ilu miesiącach nie wytrzymałabys ,że przesiaduje na kanapie , zamiast pracowac, a wy 4 tydzień z rzędu jecie ziemniaki z kefirem na obiad a do czynszu sie wam twoja matka dokłada? Coz, zycie to kwestia wyboru....

Gość gość
a ja wole na cały etat pracować. niezaleznie od tego czy facet jest bogaty, czy nie