Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomocy brzch po ciąży

Polecane posty

Gość gość

Potrzebuję rady, jestem rok i 3 miesiące po urodzeniu mojego dziecka, cały czas karmie, powróciłam do swojej wagi 50kg przy 170 cm wzroście- nie stosując żadnych diet itd., nie mam rozstępów itd, wszystko wygląda tak jak przed ciążą oprócz brzucha, mój brzuch to porażka , wyglądam jak 4-5 miesiącu ciąży. Co mam zrobić jak ćwiczyć.

Gość gość
nic nie zrobisz, skóra się sama nie wchłonie. Zbieraj na operację

Gość qwaqwa
Pływanie bardzo pomaga! Ja też tak miałam ,codzienny basen i figura wrócila do normy

Gość gość
Czy ktoś jeszcze miał podobny problem co mi doradzicie. Od przyszłego tygodnia mam zamiar zacząć chodzić na basen, ale nie dam rady codziennie, zaczęłam tez robić brzuszki, na allegro zamówiłam hula hop. Muszę się go jakoś pozbyć- operacja odpada.

Gość gość
Już piszę o tym któryś raz ale naprawdę jestem pod wrażeniem efektów jakie dały zabiegi, które zaczęłam wykonywac po ciaży. Zaczęłam od dwóch zabiegów "Kriolipolizy" czyli zamrażania tłuszczu a następnie kolejne dwa zabiegi na rozstępy i ujędrnienie skóry "Igłowy Termolifting RF-Radiofrekwencja mikroigłowa"załączę Ci dwa linki ze strony kliniki z Krakowa, w której przeszłam serię i poczytaj sobie na czym to polega bo ze mnie ekspert słaby ale brzuch zmalał o ok 20cm a rozstępy już są prawie nie widoczne. http://www.rubinkiewiczmed.pl/kriolipoliza-nr-1-odchudzaniu/, http://www.rubinkiewiczmed.pl/frakcyjny-termolifting-rf-3d/

Gość gość
nachalna reklama

Gość gość
Nie no nie przesadzajcie z operacjami... dziewczyna prosi o pomoc to trzeba jej jakiś sensowniejszych porad udzielić... Ja np. stosowałam balsam ujędrniający z firmy efektima pharmacare i moja skóra wyglądała lepiej, po regularnym stosowaniu wyglądała już dobrze. :) więc trochę wiary...

Gość gość
Ja się raczej na tego typu zabiegi nie zdecyduje. Mam do zrzucenia 17 cm. Odchudzanie nie ma sensu bo za bardzo nie mam z czego tzn przy wzroście 170 cm ważę 50 kg bez diety. Rozstępów też nie mam. Tylko ten brzuch. Od 2 tyg próbuje zapisac się na basen i fitness- ale z małym dzieckiem to nie taka prosta sprawa teraz jest przeźiębiona hmmm