Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szpieg na komorke

Polecane posty

Gość gość

Witam. Od dłuższego czasu nie ukladalo nam sie z mężem,czułam ze cos jest nie tak ciągle wyjazdy sluzbowe,zero sexu (raz w miesiącu jak go zmusilam). Ciągle tajemnice hak usuwanie historii Internetu czy haslo w telefonie. Od jakiegoś pól roku zaczelam sie buntować i podejmować próby rozmowy- które zawsze konczyly sie awanturami i wyzywaniem mnie od szmat i dziwek. Przed świętami postanowiłam sprawdzić co dzieje sie w jego Tel zabrałam mu go i powiedziałam ze jesli nie poda mi hasła odchodzę odblokowal mi Tel i co widzę smsy ale od...mezczyzny. Nie zdążyłam sie w nie dobrze wczytaći zaczelam panicznie plakac a moj mąż zabrsl mi Tel i mnie pobil. Wyprowadzilam sie od niego wzięłam obdukcje. Chciałam wszystko zakonczyc a on zamiast próbować to naprawić zachowuje sie jak pies z łańcucha zerwany ciągle imprezy nawet 3 dniowe oddzielne święta sylwester...i najlepsze co to twierdzi ze to moja wina i mojej zazdroci. Twierdz ze mnie nie kocha a nie da mi rozwodu . Nie chce orzekania o winie bo to dluga droga ale niestety zmusza mnie . Pani adwokat powiedziała ze jesli nie mam konkretnych dowodów zdrady lub świadków pobicia moze mi wykrecc numery.wiec wpadłam na pomysl założenia mu szpiega w Tel ale jest problem bo nie mam dostępu do jego komórki. Czy jest możliwe wgranie takiego programu np przez wifi lub przy przesylaniu pliku ze zdjeciem ???w telefonie ma haslo i nie odstepuje go na krok gdy przyjeżdża do dziecka...pomozcie prosze

Gość gość
Doradźcie prosze

no to jak nie masz dostępu do telefonu to może warto pomyśleć np o szpiegu na laptopa /nawet jak są na nim hasła to się je omija/ czy np ukrytej kamerze czy podsłuchu... w sumie najlepiej jak zajrzysz bezpośrednio do sklepu detektywistycznego np spyshop. Tam są fachowcy od takich spraw, napisz do nich lub zadzwoń- powiedzą Ci co i jak. No i wszystko masz skutecznie, profesjonalnie i anonimowo.

Gość gość
słuchaj, nie wiem , ale jedno powinnaś wiedziec, nie wiem czy tego Tobie Pani Adwokat nie powiedziała, że takie praktyki są nielegalne tzn. będzie mógł skutecznie przeciwko Tobie wystąpic z określonego paragrafu - nie wolno cudzych rozmów podsłuchiwac ani nagrywac. Myślę, że lepiej jest skorzystac z usług prywatnego detektywa, ale tu oczywiście koszty mogą się okazac wysokie.

Gość gość
Wiem ze lepiej skozystac z usług detektywa ale mnie na to nie stać... Ograbil mnie ze wszystkiego drań a mam male dziecko...ja nie chce z tego korzystać w sensie doraźnym czyli np w sadzie przytaczać to co wyczytalam z jego smsów ale chce wiedzieć gdzie i z kim sie spotyka abym mogla go nakryc

Gość gość
Czekam na porady

Gość gość
Wynajmij detektywa, nic innego. Będziesz miała dowody- zdjęcia z drugim pedałem.

Gość gość
Wiem ze ma telefon na andoidzie ze ciągle ma wlaczone wi-fi. I mogłabym mu przez bluetooh cos podesłać np ze zdjęciem dziecka wejsc w jego Tel nie dam rady bo ma haslo i na prywatnym i na sluzbowym . A na detektywa mnie nie stać niestety

Gość gość
wynajmij detektywa/agencje detekt. na godziny.Musisz miec dowody,a sami detektywi będą świadkami-będziesz miala alimenty na dziecko i siebie,wyrok z orzeczeniem jego winy slyszalam,że jedna ze zdradzonych żon,wynajęła detektywa i to mąż był zmuszony do zapłacenia usług detekt.,bo jej nie było stać detektyw da ci wydruk rozmów,sms-ów,twój mąż może miec tez inny telefon/sprawdz np.w aucie, działaj szybko,nie czekaj

Gość gość
Pożycz pieniądze, postaraj się jakoś, ale radzę wynająć detektywa. Mialam podobną sytuację, ale chodziło o kobietę. Mąż nawiązał romans w sanatorium. Byłam tego pewna na 100%, nie będę tu opisywała, jak to się stało. Skontaktowalam się z agencją detektywistyczną i mialam już wszystko nagrane, nawet wysłalam im zdjęcia auta męża. Ustalenia telefoniczne były już dograne perfekcyjnie, kiedy zwyczajnie pożałowałam pieniędzy (ok.4tys). Do dziś żałuję swego błędu. Męczę się w związku, bo nigdy już nie będzie lepiej między nami, jest wręcz okropnie. Miałabym dowody i sprawę wygraną z orzeczeniem o jego winie, a tak? nie mam nic tylko depresję. Tylko detektyw, wygrasz sprawę na swoją korzyść. Pamietaj, zycie toczy się dalej.

Gość gość
Na początku ustaleń z detektywem otrzymałam pytanie, do jakich celów użyję ich materiałów, do rozwodu czy tylko dla własnej wiedzy. Odpowiedziałam, że jeszcze nie wiem. Wynika z tego, że ich materiały są dowodami w sądzie

Gość gość
Juz pisałam niestety na detektywa mnie nie stać...a nie bd siebie i dziecka w koszta wciagac i dlugi żeby tego frajera wytropić...slyszeliscie cos o tym szpiegu na telefon

Gość gość
No mnie niestety mężuś też wykręcił numer, i to nie jeden. Ja na szczęście byłam w takiej sytuacji finansowej, że od razu wynajęłam detektywa, ale powiedzmy sobie jasno - te usługi wcale nie są AŻ takie drogie, może w Twoim wypadku wystarczy parę konkretnych fotek? Zgłoś się chociaż do kogoś w Twoim mieście, a jeśli się boisz to pojedź do sąsiedniego i dowiedz się, ile ktoś za to weźmie. Przynajmniej będziesz miała dowód przed sądem. Ja swojego mężusia puściłam w samych skarpetkach. No ale bez pomocy detektywa nie dałabym rady - dostarczył mi takich dowodów, że każdy sąd by mnie uniewinnił, gdybym sama chciała wymierzyć sprawiedliwość;))) Oczywiście żartuję, nie zniżyłabym się do takiego poziomu. Podsumowując - spróbuj chociaż uzyskać pomoc detektywa albo skorzystaj z pomocy zaufanej osoby - niech za gagatkiem pojeździ. Mogę Ci dać namiar na sprawdzonego detektywa z Warszawy - www.nemezis24.pl/. I jeszcze jedno mi przyszło do głowy: nie możesz wystąpić przed sądem o wyciąg z telefonu? Zamiast sięgać po nielegalne rozwiązania?

Gość gość
Cześć. Miałam podobny problem. Jest dużo rozwiązań żeby sobie z nim poradzić. Ja wynajęłam detektywa Trelke z Poznania chociaż jestem z Warszawy to mi go polecali. Zastosował różne środki i winę mężowi udowodniłam. Naprawdę polecam gościa, oto namiar do niego www.detektywtrelka.pl Teraz sądy są przychylne do dawniej nielegalnych dowodów, więc winę męża można bardzo łatwo udowodnić.

Gość gość
No i co z tego ze nie wolno, bić , okradać, poniżać tez nie wolno. Nagrywaj i nie pękaj. Sądu nie obchodzi jak zdobyłaś dowody tylko czy je masz. On z powództwa cywilnego moze zrobić ci sprawę jak bedzie miał kasę na pranie brudów. To nie jest az tak szkodliwe społecznie, najwyżej zapłacisz karę ale na raty i mniejsza niz za detektywa. Teraz walczysz o wygrana w sądzie a potem bedziesz sie martwić czy gnojowi jest z tego powodu przykro

Gość PaniDomu25

Ja bym na Twoim miejscu zaopatrzyła się w profesjonalny sprzęt z firmy spyshop - ich oferta utwierdza mnie w przekonianiu, że można się dowiedzieć wszystkiego czego się chce z na przykład podsłuchem itp.

Gość riri

spy shop - podpisuje sie rekami i nogami, chłopaki wiedzą co i jak

Gość oksks

tak, spy shop ma świetną ofert, kupiłem u nich wieżę tower i testowałem - porządnie działa (mam nadzieje ze na kazdy sprzęt)

Gość mmechanik

Bardzo fajny sklep! polecam bardzo bo robią naprawdę profesjonalne rzeczy! I ceny takie...adekwatne!

Gość goscu

Ja mam podsłuch w pendrive ze spyshopu i działa znakomicie.

Gość kamul

Dobrze że pisaliście o tym spyshopie bo sam czegoś szukałem no i znalazłem! Działa świetnie! Jestem zadowolony i również polecam