Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ból istnienia

Polecane posty

Gość gość

Z grubsza.Wychowuje się w patologicznej rodzinie, w dodatku dowiedziałam się, że ojciec ma kochankę.Wszyscy się ode mnie odwrócili,nie mam prawdziwej przyjaciółki, każda okazywała się fałszywa.Nie idzie mi dobrze w szkole, straciłam nadzieję, że pewna osoba do mnie napisze,siedzę codziennie w 4 ścianach, przeglądając co min telefon, czekając na wiadomość która nigdy nie nadejdzie.Każdy dzień jest dla mnie udręką.Budząc się z rana chcę mi się płakać,ponieważ wiem że nic się w nim nie zmieni.Chciałabym usnąć na zawsze.Czuję się beznadziejna,bezwartościowa,niepotrzebna,odrzucona,do kitu... Tak bardzo mi ciężko.

Gość gość
jest tu ktoś?

Gość gość
ile masz lat?

Gość gość
A możesz napisac, co lubisz robic, co cię interesuje lub pasjonuje, gdy masz lepsze dni lub gdy miewałaś lepsze dni ? ile masz lat ?

Gość gość
16

Gość gość
elo

Gość gość
uwielbiałam śpiewać,rysować,wychodzić na dwór(teraz nie mam z kim) słuchać muzyki itp. z biegiem czasu wszystko co lubiłam robić straciło sens

Gość gość
Kochana proszę nie załamuj się , wiem że może powiem coś banalnego ale naprawdę inni maja gorzej , i powinniśmy doceniać to co mamy , każda najmniejszą rzecz. Nie znam Cię i nie wiem nic o Tobie,ale pewnie jesteś młoda,w miarę zdrowa i ładna ( każda kobieta jest piękna więc nie ma innej opcji ;) ) Możesz jeszcze wiele zrobić i dla siebie , i dla innych. Doceń każdą najmniejszą rzecz , to , że mozesz np. obejrzeć film , iść do kina , posłuchac dobrej muzyki , poczytać czasopisma , ksiązkę , napić się goracej czekolady lub herbaty , zjesc cos smacznego. Nie ma normalnych rodzin , szczęsliwych chyba w sumie tez nie.. :) Każdy udaje , a tak naprawde wszyscy mamy problemy. Ja też miałam złą sytuację w domu , w sumie nadal mam. Wiele przeszłam w życiu , nietety na ziemi raju nie ma , ale i tak każdego z nas czekają fajne momenty :) A co teraz robisz ? Jak się nudzisz to na polsacie leca kryminalne zagadki Nowego Jorku , polecam : D

Gość gość
doceniam to co napisałaś :) ale nie mam powodu do cieszenia się nawet z najmniejszej rzeczy...cóż jedyne co mnie uszcesliwa to moment kiedy kradne mamie papierosy.../ siedzę przy zgaszonym świetle z laptopem słuchając muzyki.

Gość gość
Łee nie pal to zabiera Ci miesiąc życia ( tylko nie pisz "i dobrze" :D) Ja mam 19 lat, przez całe swoje życie myślałam że cos ze mną nie tak,podejrzewałam depresję ,miałam wszystkiego dość , z jednej strony chciałam żeby mnie nie było , chciałam zniknac , a z drugiej myślałam o przyszłości i o tym , że kiedyś napewno będzie super. Noi okazało się , że jak tylko zmieniłam otoczenie , ludzi wokół mnie ( bo wyjechałam w tym roku na studia) to dużo się zmieniło na lepsze. "Zaczym stwierdzisz u siebie depresję , upewnij się , że nie otaczają Cię idioci". Mimo że nadal nie lubie ludzi , to przeciez jestem jednym z nich , i jakoś przekonalam się do niektorych , bo niektorych naprawdę da się lubić. Noi mam kota :D

Gość gość
Dzięki temu co napisałaś znów mam nadzieję, że z tego wyjdę :) Wiem, że każdy w okół mnie jest idiotą..Ale ja jestem jedna ich jest kilkanaście.Czekam aż skończę gim i pójdę dalej. Wiem, że poznam innych wartościowych ludzi którzy zmienią moje życie. Zapewne zakocham się ze wzajemnością lubię marzyć. Lecz żyję tu i teraz. Jak poradzić sobie i wytrwać te kilka miesięcy?

Gość gość
jedz witaminę b3

Gość gość
zapamietam