Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xyzhh

problem wejdźcie proszę

Polecane posty

Gość xyzhh

Cześć mam do was pytanie. Jestem w związku z mężczyzną, wiem o nim dużo. Ma on przyjaciółkę która zna dłużej niż mnie. To nie była zwykła przyjaźń, łączył ich również seks. On się zakochał w niej ale ona go nie kochała , w końcu wyjechała zagranicę zostawiając go samego. Poznaliśmy sie przypadkiem.wtedy on kochał jeszcze tamtą dziewczynę, chciał popełnić samobójstwo za to że jej z nim nie ma. Oczywiście powstrzymywałam go. Po pewnym czasie zakochalismy się w sobie. Niestety ta dziewczyna się po kilku latach do niegoodezwała, przypominając sobie o swoim przyjacielu. Nigdy nie byłam w stanie zaakceptowac ich kontaktu, byłam bardzo zazdrosna gdyż zawsze uważałam że nie można mieć takich ex seks przyjaciół gdy się jest w związku. Po wielu kłótniach,na moją prośbę on zerwał kontakt, ale na jakiś czas - on zawsze zrywal i wznawial kontakt, zrywal wznawial i tak ciągle. Po pewnym czasie zerwał na dobre, na długi czas, ale ja już mu nie ufam... Powiedzcie czy jest ze mną coś nie tak że byłam zazdrosna, czy wy byście pozwolili na taką przyjaźń i czy normalne jest to że mam problem mu zaufać?

Gość koszmarnysen785
Po co ty z nim jesteś? Nie rozumiem takich glupicg bab jak chce to niech leci do tej ptzyjaciolki w czym problem jest tyle innych facetów

Gość xyzhh
Zaznaczam ze ja świeta nie jestem. Też nieraz klocilam się z nim o głupoty, przepraszalam go ale były takie kłótnie. Tylko ja nie mogę znieść takiego kontaktu, tej przyjaźni ich...

Gość gość
dziewczyno nie martw sie rzuc takiego chlopa on jest nic nie wart!!!! udusilabym swojego gdyby mi takie rzeczy wyprawial!!!

Gość gość
rozumiem, że postawiłaś mu warunek: albo ona albo ja? Takie sentymenty są bardzo niebezpieczne. Nie dziwię Ci się.

Gość xyzhh
Tak postawiłam mu warunek

Gość gość
Myślę że twoja reakcja była normalna. Ja sama nie pozwolilabym na seks przyjaciółkę

Gość gość
Autorko, Ty patrzysz na to poprzez pryzmat zwykłej babskiej zazdrości. To że coś tak kiedyś było to ewidentnie minęło bo chłopak jest z Tobą. Wyobraź sobie że istnieją przyjaźnie pomiędzy ludźni których kiedyś łączył seks ale już nie łączy, tak jak ex-mężów/żony którzy pomimo rozstania nadal potrafią się przyjaźnić. Ty myślisz o tym co było między nimi kiedyś. Dlaczego? Dlatego że Ty nie potrafisz ogarnąć tego co było, a już nie jest. "Pozwalanie" na cokolwiek drugiemu człowieki w związku mija się z celem. Jesteście razem? Kochacie się? To dlczego szukasz dziury w całym? Kim Ty jesteś aby wybierać partnerowi osoby z którymi może albo nie może się przyjaźnić? Jak Ty byś się poczuła gdyby nagle miłabyś zerwać wszelkie kontaktyz każdym kto nie podoba się Twojemu partnerowi? Wydoroślej. Jeżeli między wami jest miłość i zaufanie to jest dobrze. Jednak mam wrażenie że niektóre kobitki na siłę szukają prpblemów.