Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mezczyzna 63

Polecane posty

Gość gość

moje pytanie :jak czesto 63 latek potrzebuje sexu ,bo maz sie o to nie staramoze juz nie ma potrzeby?

Gość gość
nie odpowiem ci mam 0 10 lat mlodszego i potrzeby ma duze przynajmniej 3 razy w tyg.

Gość gość
jak ma miec ochote jak noca tu siedzisz?

Gość gość
a co moze mezczyzna w tym wieku chyba tylko siusiac i ma 3cm ha ha haha

Gość gość63
spoko

Gość gość
Mój mąż ma 62 lata, nawet nie wiem jak szybko to zleciało, wciąż jest taki sam:-) Kochamy się tak 2-3 razy w tygodniu, ale nie tak byle mieć z głowy, on potrafi, że tak powiem kilka godzin mnie "męczyć"... nie jestem już tak młoda i zwinna jak kiedyś, a on tak jak za młodu, pozycje dla akrobatów i to dla mnie normalne :-) Bardzo bym się zdziwiła gdyby tego nie robił :-) Póki co, ze wzwodem problemów nie ma, oby tak dalej.

Gość gość
Mój mąż jest w podobnym wieku, ma potrzeby i to okazuje, czasem gotuję obiad, a ten podchodzi za mną, klei się do mnie, odgarnia włosy, całuje po szyi... wtedy wiem, że obiad będzie na kolację. Czasem mu dokuczam, że "łeb siwieje, dupa szaleje" bo bardzo podnieca go bielizna biała, czarna lub czerwona i muszą być koronkowe stringi, za którymi nie przepadam z racji wieku, chociaż na figurę nie mogę narzekać. Wydaje mi się, że teraz otwarciej niż kiedyś mówi o swoich pragnieniach erotycznych...

Gość gość
Tu nie chodzi o to że nie ma potrzeby,mylicie drogie Panie pojęcia! On nie ma chęci dokładnie na Ciebie. Taka prawda. Gdyby nadarzyła mu się okazja na młodszą lub chociażby na inną,zobaczyłabyś :D.Wiem co mówię.Facet ok.50 to nie trup :D.

Gość gość
;]