Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Być "żoną w praktyce "?

Polecane posty

Gość gość

Facet mi powiedział że jestem jego żoną w praktyce. Jak to rozumieć ? A tak naprawdę jestem jego dziewczyną , a nie żoną :) Czy ma poważne plany wzgledem mnie? Czy o co chodzi ? Proszę pomożcie

Gość ojcowski park narodowy
zartujesz? a ty mu juz powiedzialas z bedzie ojcem w praktyce czy nie / :classic_cool:

Gość gwoli wyjasnienia
A dlaczego nas pytasz, a nie jego? Jezeli nie rozumiesz co mowi do ciebie twoj chlopak, to dlaczego my mamy niby rozumiec. Zapytaj go co ma na mysli mowiac tak?

Gość gość
Może chce żebyś mu prała gotowała sprzątała itd... A co z jego rolą w Waszym "małżeństwie" wspominał? Albo chodziło mu tylko o sex nie wiem mi się jakoś ten tekst nie spodobał sorki

Gość gość
To znaczy, że nie jesteś żoną ale zachowujesz się jak żona.

Gość gość
To było gdy był pod %. Ja mam 18 lat, on 21 wiec raczej o seks nie chodzi, ja tego nie robiłam. Gdy pytałam nie chciał odpowiedzieć , i dlatego pytam was co wedlug was by znaczylo ;) Myślicie że ma powazne plany wzgledem mnie ?

Gość gość
Sama sie zastanow......po co on ma sie z Toba zenic jak wszystko ma w pakiecie bez papierka. Az taka Durna jestes?

Gość gość ja
A może tak tylko palnął a że się dopytywałaś nie wiedział co odpowiedzieć

Gość gość
żona w praktyce tzn nie będziesz jego żoną oficjalnie urzędowo ale masz robić to co żony, prać, sprzątać, gotować , seks itd wg mnie to obelga ale to głupie i młode to sie cieszy