Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do kobiet i do facetów:

Polecane posty

Gość gość
Ja nie jestem transem dziecko, skąd Ci to przyszło do łba? :D I skąd w Tobie tyle jadu, czyżbyś zazdrościła czegoś tym wymuskanym transetkom?

Gość gość
nie mam czego zazdrościć, brzydkich krzywych nosów? wysokiego czoła? męskiej linii czoła czy śmiechowych "piersi". Brzydkich oczu? Bo większość panów takie ma, nieładnej cery? która nosi ślady wcześniejszych kłopotów z cerą i usuniętego owłosienia (oczywiście laserem, bo hormon nie da rady) Skoro nie jesteś to dlaczego temat tak bardzo cię interesuje?

Gość gość
Właśnie, one muszą być wymuskane żeby w ogóle się upodobnić, ja nawet zaniedbana nie przypominam faceta, wy macie p********e po prostu, gorzej niż brzydka kobieta.

Gość gość
ja bym mogla byc. zakochalabym sie w osobie a nie w jej narzadach plciowych. chyba jestem panseksualna, dla mnie to nie ma znaczenia.

Gość gość
Wiesz, to nie chodzi już o moją opinię, ale nikt mnie nie zmusi żebym udawała że kobieta trans wygląda jak normalna kobieta i nic nie widać. Mężczyzny raczej też nie zmusisz do tego. To tak jakby udawać że gruba jest szczupła i nie widać. Nie mam nic do takich osób ale jak ktoś ma pryszcze to też widać, nie będę mu tego wytykać ale też nie będę udawac że ma idealną cerę. U kobiety która ma silikonowy biust też nie będę udawać że myślę natura ją takimi obdarowała, po prostu wiem że teraz ma ładne piersi a z natury albo miała małe albo niezbyt. I tyle w tym temacie.

Gość gość
Uspokój się. Interesuje mnie ta tematyka i tyle nie musisz się zaraz rzucać jak wsza na p*** e :D Masz błędne pojęcie o pewnych sprawach i tyle.

Gość gość
W którym miejscu mam błędne pojęcie? a) operacja strun głosowych b) laserowa depilacja c) silikony Prosze mi napisac w którym miejscu mam błędne pojęcie? I dlaczego normalnym kobietom nie rosną piersi po hormonach, dlaczego wymyślony coś takiego jak operacja strun głosowych oraz dlaczego u kobiet nie można wyleczyć nadmiernego owłosienia natomiast u mężczyzny już tak i to samą siłą woli wspartą hormonami?

Gość gość
I proszę mi powiedzieć czy nie mam arcję uważając że mężczyźni mają brzydkie twarze? nawet ci8 którzy mają twarze przystojne jako mężczyźni, to już jako kobiety męska zarysowana szczęka, większy nos nie wyglądają zbyt dobrze. Męska linia włosów czyli ta z zakolami również u kobiety nie będzie wyglądać imponująco, facet każdy ma taką linię nawet ten mający niskie czoło

Gość gość
Mam jeszcze jedno pytanie, dlaczego kobiety o męskich cechach wyglądu są często odrzucane przez mężczyzn? czytaj: uchodzą za brzydkie, a nawet jeśli nie do końca to coś z nimi nie tak? Mówię o kobietach które posiadają cechy męskie w twarzy, sylwetkę zostawmy.

Gość gość
Ok, widzę że nie chcesz odpowiedzieć na moje pytania. Skoro szukasz materiałów na temat to chyba prościej wejść na forum tematyczne i nawet nie musisz zadawać pytań bo ludzie sami opisują swoje "drugie" życie. Oczywiście że większy % ludzi odpowie że nie związałby się z taka osobą. Napisałam "większy%" i mam nadzieję że wyraźnie to widać :) czyli jakies odstępstwa się znajdą, co nie zmienia faktu że każdy z nas chce jak najlepszego partnera dla siebie i męzczyzna (większość ) nie zwiążę się z drugim męzczyzną, ale może spróbować takiej przygody.

Gość gość
Tacy ludzie maja prawo być szczęśliwi. Niech sobie żyją, zmieniają płeć ale ja nie zwiazalbym się z taką osobą

Gość gość
Dzisiejszy świat osób Nie-transseksualnych dzieli się na lepszych i gorszych, każda kobieta chciałaby być tą lepszą, nie oszukujmy się, nie każda taka będzie, więc m/k będzie jeszcze niżej w tej całej skali. Uważam że zmiana płci po okresie dojrzewania jest mało opłacalna.Jeżeli nie jesteś Miriam to sorry. Dałam ją za przykład bo ona jakieś tam szanse ma, ale tylko dlatego że jest realnie ładniejsza od większości prawdziwych kobiet. Gdyby była równa przeciętnej z urody kobiecie jej szanse zmalałyby prawie do 0. Ona się leczyła już w okresie dojrzewania na samym początku.