Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość20155

skonczone 20 lat.

Polecane posty

Gość gość20155

Hej. Razem z moim narzeczonym bardzo chcemy miec dziecko. Ja mam skonczone 20 lat a on 23. Mamy wspolne mieszkanie po Jego siostrze tylko ze ja w tym roku koncze szkole i po szkole chce isc do pracy. Najpierw chce zaczac zarabiac a potem planowac dziecko. Pod koniec roku chcialabym juz probowac zajsc w ciaze. Myslicie ze to dobry wiek, moment?

Gość gość
hahahahahahahahahaha :D

Gość gość
do jakiej pracy ty chcesz iść? dziewczyno do biedronki na kasę możesz iść zawsze. zajmij się wykształceniem żeby miec lepszą przyszłość dla siebie i dziecka poza tym wybacz ale możesz się sromotnie zawieść na swoim partnerze, który w tak młodym wieku zostanie ojcem i nie zdziw się jak po miesiącu nieprzespanych nocy, kolek i płaczu zacznie znikać z domu i uciekać od was. True story znam to!

Gość gość
a po co od razu dziecko? jestes młoda, ale twojego wieku nie kwestionuje bo jak już to bywa "dziewczyny szybciej dojrzewają" ale chłopak mając 23 lata to gówniarz, który nie zdaje sobie sprawy z obowiązków. Przecież możecie zamieszkać razem i zobaczycie jak wam się żyje, zaplanować ślub (jesli zamierzacie go brać) pobawić się życiem i za 2, 3 lata miec dziecko. Często wspólne mieszkanie weryfikuje związki

Gość gość
Najpierw znajdź tą pracę a potem myśl o ciąży.

Gość gość
Ja bym na twoim miejscu popracowała przynajmniej 2 lata i odłożyła trochę pieniędzy dla dziecka, około 200 zł miesięcznie i już będziecie coś mieli a w tym czasie trochę dojrzejecie. Czas może też zweryfikować że twój narzeczony nie jest dla ciebie. Warto poczekać

Gość gość
Za wcześnie, dziewczyno, zajmij się szkoła, praca, na dziecko przyjdzie jeszcze czas, bo wtedy koniec wolności, uwierz tym co to przeszli, dziecko to nie bajka!