Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co ważniejsze: miłość czy dopasowanie charakterów w związku???

Polecane posty

Gość gość

co ważniejsze: miłość czy dopasowanie charakterów w związku???

Gość gość
Jestem z facetem 2 lata. Kochamy się bardzo, nie mozemy bez siebie żyć. Jedyny problem to całkiem inne charaktery. On jest flegmatyczny, powolny i nudny a ja raptowna, szybka i rozrywkowa. Ja nudzę się z jego znajomymi a on z moimi. Gdy jesteśmy sami jest super ale gdy tylko jest z nami osoba 3 to ze soba nie wytrzyujemy. Co jest według waszego doświadczenia ważniejsze w związku miłość czy dopasowanie charakterow????

Gość gość
Nie wiem dlaczego w temacie mi się nie wyswietliło.

Gość gość
nikt nie ma żadnych doswiadczeń w sferze zwiazku??

Gość gość
w sumie też ostatnio nad tym myślę, do tej pory bylam z chłopakami innymi niż ja, ale była miłość, zazdrość, łzy, namiętność,a teraz jest ktoś identyczny jak ja, świetnie się dogadujemy, ale ja myślę że to po prostu przyjaźń :(

Gość gość
z moim meżem mam tak, ja jestem spokojna, cicha a on szalony, choleryk, w domu go pełno, głośny, ciagle ma coś do powiedzenia dwie rzeczy sie dopasowały

Gość gość
Ja też z chłopakiem się uzupełniamy ale jednak mnie drażni jego jak on coś takim żółwim tempem robi albo jego brak podzielności uwagi. Natomiast jego wkurza to jak ja się zachowuje i ciągle mi mówi zebym sie uspokoiła. Nie wiem czy jak miłość juz wygasnie to sie nie pozabijamy

Gość gość
wg mnie kazdego po trochu :P moj facet spokojny, opanowany, ja ehh szkoda gadac :P razem od 7 lat.

Gość gość
problem z doopy, dalej proszę

Gość gość
Sam jestes problem z d**y. Dla mnie to problem bo to inwestycja na reszte mojego zycia