Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kupciuszek2643

Którą sukienką poderwę chłopaka?

Polecane posty

Gość kupciuszek2643

Tytuł wątku specjalnie taki kontrowersyjny - wiem, że sukienką się chłopaka nie poderwie. Sytuacja jest taka, że zamierzam "zapolować" na chłopaka, z którym kiedyś bardo kręciliśmy, potem jednak okoliczności sprawiły, że mieszkaliśmy daleko od siebie. Taka sytuacja trwała kilka lat, nie zamierzam się wgłębiać w czysto uczuciowe kwestie. Teraz chcę się z nim spotkać i zastanawiam się, w co się ubrać, a raczej; którą sukienkę kupić? Mam dwie o takim samym fasonie, tylko dwóch kolorach - czerwoną i niebieską. Wiem, że on bardzo lubi kolor czerwony, ale mi jest lepiej w niebieskim. I co teraz? :/

Gość gość
Najlepiej będziesz wyglądać bez sukienki.

Gość gość
masz 11 lat?

Gość gość
na moje oko to ty masz chyba 10 lat.bo takie myslenie

Gość kupciuszek2643
Mam 24 lata, zjeby. :) Wiem, że lepiej bez sukienki, ale zanim dojdziemy do tego etapu, w coś muszę się ubrać.

Gość gość
24 możesz mieć rocznikowo ale Twój umysł ciągle ma 11 lat

sukienka w styczniu :D ludzie, trzymajcie mnie. jak będzie zainteresowany to będzie cię chciał nawet w starych ogrodniczkach, a jeśli nie, to i pięć sukienek ci nie pomoże :)

Gość kupciuszek2643
Nie patrz na kalendarz, tylko na termometr.

żaba, ja noszę sukienki dzianinowe i wełniane a do tego ciepłe rajstopy :) mam sukienki na jesień, zimę i lato

Gość kupciuszek2643
Dokładnie! Dzianina, kaszmir, neopren, jeans itp. Zresztą nie powiedziałam, że to sukienka na teraz. Myślę przyszłościowo, bo teraz są przeceny.

odnośnie sukienki, to nie ma wpływu nA SYTUACJĘ, ale wubierz niebieską skoro ten kolor c***asuje. Trzeba dopierać ciuchy do siebie a nei że ładnei wyglądają na wieszaku.

Gość gość
jaki masz kolor włosów?

Gość kupciuszek2643
Włosy blond, oczy niebieskie. Wiem, że się dobiera kolor pod siebie, ale ja w czerwonym też nie wyglądam źle. I tak się zastanawiam, w którym kolorze jemu bym się spodobała, ale chyba rzeczywiście w niebieskim. Tylko prawdą jest, że czerwony to kolor seksu... :)

i jaki fason? jak dziewczęcy - zwiewna, rozkloszowana - to niebieska jak obcisła - to niech juz bedzie na maksa seksi - czerwona

Gość kupciuszek2643
Na co dzień, przy czym styl mam trochę bardziej wyjściowy niż większość osób. Ale już się właściwie zdecydowałam na niebieską. To jest taki electric blue... :)