Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skarbuszek

Polecane posty

Gość gość
Twoje ciało i oczy wyrażają ogrom emocji do mnie...hmmm..Jestem nieufny, zastanawiam się... ..Całujemy się z zamkniętymi oczami - to dobry znak. ...

Gość gość
f.kafeteria.pl/temat/dlaczego-zamykamy-oczy-w-czasie-calowania-sie-p_4121983

Gość gość
gdzie taki temat ?.blondi.

Gość gość
jestem ciekawa w jaki niby sposob moje ciało wyraza ogrom tych emocji?.hmm chyba znowu nie wiem czegoś o sobie.blondi.

Gość gość
Drapiesz mnie po plecach paznokietkami... Czuję Twój język na mojej szyi... ...Twoje ciało przekonuje, że wiele Nas łączy.... Ale rozum ostudza szaleństwo... ... Jestem w kropce...A ty cierpisz, bo widzisz, że się boję...

Gość gość
jakie brednie.

Gość gość
Jak brednie to idę sobie.

Gość gość
Tutaj zawsze sie spotkasz z wyzwiskami i wysmiewaniem, taki klimat tego forum. Gdzie anonimowosc tam chamstwo

Gość gość
Żadne brednie tak słodko pisze o miłości i intymności.

Gość gość
nie znosze kłamstwa,dlaczego pisza ze tp zrobilismy ..kiedy my nawet nie trzymalismy za rece..nie bylismy z soba nawet blizejniz na metr.fantazjs was ponosi.blondi.

Gość gość
Jesteś jak narkotyk...Im więcej Cię, tym bardziej się wciągam.... ..Staram się nie uzależnić...Ale od Sex Witch chyba już się nie uwolnię...Jednocześnie nie chcę Ci wierzyć, że mnie uwielbiasz...

Gość gość
..zreszta nie tylko tutaj ..bo nawet na komorke mieliscie tupet napisac mi ze z nim spalam.To jest..wredne.Nienawidze klamstwa.

Gość gość
tak ta piepprznita S z Jasienicy wydzwaniala do radia ze slowami.."moj ty narkotyku'..idiotka ,kretynka.normalnie mssakra potem wszyscy mysleli ze to ja...prace przez to stracilam 3 lata temu.Czy ja mieszkam w Jasienicy????no raczej nie! wiec o co kaman?czy zrozumiecie?..zobacczymy..ona ma fb.moze ms meza Romana..nie wiem ale sprawdze to.Nie jefnrmu psu na imie Burek!.

Gość gość
zmien psychiatre

Gość gość
to idz do niego i wiecej nie pisx takich debilnych textow zwlaszcza tych o narkotykach.!blondi.

Gość gość
widzisz co sie porobilo. powinienes dac wyraznie do zrozumiena do kogo piszesz albo chociaz zalozyc staly nick. bo tutaj dziewczeta zmysly traca i serduszka im pekaja

Gość gość
przez takie/takich jak Ty 3.raz stravilam pracę w przeciągu siedmiu lat..i to wcale nie jest smiesze r jak trzeba dwoje dzieci ubrac wyzywic i wyksztalcic.Idiotka wydzwaniala i przedstawiala sie ,nawet podala ze jest z Jadienicy..wiec dlaczego 2-3 l.temu szefowa powiedziala mi ze ja cpie?jak tak mozna z kogos cpuna robic?nawet do dzieci do szkoly to doszlo..zniszczyliscie mi zycie..przrz yakich jak wy zostalam kolejny raz bez środkow do zycia.Na domiar tego obrazacie mnie psychiatrą?..jak wam nie wstyd takie bydlo robic.!

Gość gość
mi serdudzko przez nikogo nie peka a juz na pewno nie przez glaba o ktorym piszecie"tomusiu twoj dotuk jest jak narkotyk"tfu.bylabym szczesliwa gdyby rzeczywiscie chodzilo o tą z Jasienicy bo moze wtedy mialabym wreszcie spokoj z nim i z wami tez .!blondi.

Gość gość
..i mam wazniejsze rzeczy na glowie..utrzymac dzieci..zaplacic rachunki,choroba corki itp.blondi

Gość gość
nie mozecie zmienic IDIOTKI watku i szarpac sie za wlochy pod paszkami gdzie indziej. zalosne :)

Gość gość
to nie jest smieszne przrz takich jak oni nie mam teraz na chleb dla dzieci..na paliwo ,synznowu ma chodzic piechota 7km?tak smiej sie smiej a mi sie plakac chce ,moglabym nawet znowu te lazienki sprzatac byleby tylko miec na chleb odzież i rachunki.Ide stąd ..juz nigdy tu nie napiszę.blondi.

Gość gość
oczywiscie ze nie jest smieszne tylko zenujace. pytanie brzmi po czy zalozyc wam osobny watek na te wywlekanie smierdzacych spraw osobistych, czy same to zrobicie?

Gość gość
wywlekanie ? .a kto rozwleka falszywe tresci ns temst mnie juz od czterech lat moze ja?kto dal debilowi moj numer bez mojej zgody .moxe ja?. kto pisze w moim imieniu te wszysykie rzeczy..wysyla jskirs durne dedykacje do tomasza niby odemnie..moze ja? kto robi ze mnie cpunkr zlodziejke.k***e i psycholke moze ja?..ludzie zajmijcie sie zwoim zyciem bo mi juz i tsk jest wystarczajaco ciezko samej zeby jeszcze sie z wami użerać..nudzi sie wam czy jak,?

ja cie nie znam kobieto i nie sadze zeby ten ktos pisal o tobie a nawet o kimkolwiek konkretnym. zapewne przycia z reala odbily ci sie na umysle stad te twoje urojenia. proponowalam jedynie zebys zasmiecala inny watek. bo dlaczego wlasciwie ten? dedyktowal ci ktos tu cos po imieniu? nie? to czego jeczysz bezpodstawnie :)

Gość gość
żadne urojenia...byls masa szczegulow..liter ..oraz inicjały

Gość gość
cd...wy wszyscy macie urojenia twirdzac ze ktos z kims sypia czy narkotyki bierze to sa powazne pomowienia wręcz karalne!blondi.

jakie inicjaly? :) paranoja tak dziala. wiesz ile ludzi w polsce ma inicjaly np. KW, AM, SB itd. dziewczyno ogarnij sie

Gość gość
cd ...tak samo jak rozpowiadanie o rzekomym romansie z T..,co wy wiecie w ogole przeciez ja go nawet nie chcr znac i nigdy mnie z nim nic nie łaczylo..widac jak was fantazja ponosi...zwiazek nie wiem jaki tez..podobno komuś rozwalilam ,tylki mozenie ktos oswieci komu?bo moje dzieci juz sa tym wszystkim bardzo znerwicowane a ja na to nie pozwolebzeby cierpialy przez jakichs pieprzonych bawidamkow intrygantow i zboczone baby roxdmuchujscr temat bez konca.

Gość gość
wiem o czym mowie..bo to sie ciagnie juz cztery lata ..to samo zreszta mialam na telefonie..oni nie robia tego tylko tutaj..co ty myslisz ze w realu nie bylo takich intryg..owszem bylo mnostwo nie tylko tutaj ale w roznych miejscach,nawet moja mama o tym wie.Esemesy trzymam do dzis.Mam wiele ...bardzo wiele dowodow na to co robicie wiec radze przestac.blondi.