Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skarbuszek

Polecane posty

Gość gość
szatańską ?duszę,modliszka..?niegrzeczna,?Boże to straszne..z czego to wynika,?

Gość gość
a co znaczy niegrzeczna?,jak sie to objawia?

Gość gość
czarodziejka wypatrzyla kogos w tlumie. no arcy ciekawe,a moze jeszcze ktoś mi powie w którym to było roku?

Gość gość
nie wiecie to ja podpowiem..w 2000rpoznsjác się inkognito..2004 w telewizji,w 2007 mijajác się..w ,2010 poznając się.2012 rozstajác się,2013 spotykając się w wyniku okolicznosci.no to tak e skrocie bedzijuż jakieś.15 lat.

Gość gość
czy to taką czarodziejkę masz na myśli?

Gość gość
Dobranoc, muszę jakoś wstać koło 9-tej, Pani od fitness i takich tam pierduł w końcu mnie dorwała;-) czarownica

Gość gość
nie jestem żadną czarownicą.:-)a juz na pewno nie sexy czarodziejką.Fitness ?przeciez jutro święto trzech króli.Jade na rynek do miasta o 14 są jasełka.,Dobranoc.

Gość gość
przepraszam za ciente riposty,i błędy ..tak to jest jak sie pisze z komórki.dobrej nocy i miłego dnia.:-)

Gość gość
''nie wiecie to ja podpowiem..w 2000rpoznsjác się inkognito..2004 w telewizji,w 2007 mijajác się..w ,2010 poznając się.2012 rozstajác się,2013 spotykając się w wyniku okolicznosci.no to tak e skrocie bedzijuż jakieś.15 lat.'' x to jednak ta sylwia z s. a koncu kazdej wypowiedzi. pisala tu kiedys o jakims chyba pawle z tv, ze jej sie podoba. nie dreczcie jej, to chora kobieta widac. :(

Gość gość
ktos ma tu niezle zryty beret

Gość gość
Czaimy się... ..Emocje i żądze wiszą nad nami, ale niepewność dominuje. ...Przyciągam Cię zdecydowanie i całuję.. ...Łapką mierzwisz mi włoski....:*

Gość gość
buhhhhhahahahhhahahah

Gość ja pitolę czy ja śnię
podbijajcie temat chcę się jeszcze pośmiać

Gość gość
Jestem silny, a zarazem tak bezbronny w obliczu Twojej magii...Rzuciłaś na mnie urok.. ..Iskierki bijące od Twojego ciała rozbijają pancerz mojego chłodu...Wewnątrz kryje się zagubiona dusza stęskniona miłości. ..

Gość gość
Wybieram się do kościoła.. Po rozgrzeszenie:-P Misiu Kolorowy, więcej fantazji, bo nie będę się miała z czego spowiadać..

Gość gość
Chcę Cię rzucić na dywan i zniewolić... ...Ale grzecznie siedzę, choć Twoje oczy wołają o ... ...hmmm... ..waham się co zrobić... ..Pragnę i boję się piekielnie...

Gość gość
Dobrze się bawisz?Ja całkiem nieźle.. :-P

Gość Magia psychologii
ja też

Gość gość
jaka sylwia i jaki paweł?chorzy jesteście!siedzicie tu całymi dniami na tej kafeterii zamiast zająć się swoim życiem ,widać fajna zabawa komuś niszczyć życie robiąc przy tym krzywdę ludziom. ..dzieciom,ich rodzinom. Opamiętajcie się !ona przynajmniej chodzi do kościoła a wy,?was widać szatan opętał bo inaczej tego nazwać nie można.

Gość gość
Jeszcze jeden taki post o sylwii i zmykam z tego tematu - ostrzegam.

Gość gość
O jaką Sylwię chodzi?Będę się modlić o rozgrzeszenie dla niej.. Może lepiej zlecić to komuś kompetentnemu? ;-)

Gość gość
Spijam uczucia z Twych słodkich usteczek... ...Przywierasz do mnie... ... Twój zapach unosi się w powietrzu...:* Błogość chwili mąci lęk, że mogę Cię kiedyś utracić... ...

Gość gość
Całuję.. Powolutku nieśmiało i uciekam do konstruktywnych działań..magia akceptacji siebie ;-)

Gość gość
Nic nie ma sensu bez Ciebie... .. Zdejmij ten urok ze mnie czarownico.. .. .Z każdym pchnięciem zatracam się coraz bardziej... ...Chcę tego, ale uciekam...

zdejmuje z ciebie urok, niech uleci w inny wymiar. od tej pory bedziesz patrzyl na mnie jak na osobe ktora widzisz pierwszy raz. zapomnisz wszytko. zapomnij mnie!

Gość gość
Leżę na brzuchu....Masujesz mi plecki.. .Cisza, spokój, ale w mojej głowie szaleńcza gonitwa myśli... ..Boję się, że odejdziesz do innego.. .Myśl o Tobie z innym w łóżku przeszywa serce jak błyskawica.. ..Spycham Cię z łóżka. ..

Gość gość
13:56..postaram się ;-) ha ha, cóż za fantazjia magiczna,klątwy są zdecydowanie gorsze..:-P

Gość gość
Twoje piękne oczy błyszczą z pożądania... ..Zgrywam twardziela, ale czuję rozbrajające ciepełko w środku ciała.. ..Ciężko mi...A Ty kusisz bezlitośnie... ..Rozchylam Twoje uda... ..

Gość gość
czarownica ? hahaha

Gość gość
coś to za szybko poszło. o 14:05 została zepchnięta brutalnie z łóżka a o 14:13 rozchylasz już jej uda jakaś ubezwłasnowolniona ta kobieta.:(