Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sprawzdanie ze stażu ..problem

Polecane posty

Gość gość

sluchajcie, konczy mi sie niedlugo staż , nie wiem co napisać w sprawozdaniu, szefowa wybyła na długi urlop, nie wiem z kim mam w tej sprawie pogadać.. nie mam pojęcia jakie umiejętności nabyłam w trakcie tego stażu bo od kilku miesięcy dzien w dzien robiłam to samo czyli praktycznie nic rozwijającego itd. miałam staż na stanowisku pomocy biurowej i hmm.. obslugiwalam ksero, pakowalam koperty, adresowalam je.. porządkowałam dokumenty.. i tyle.. cały czas sie nudziłam a nikt nie chcial mi dac nic innego ciekawszego do roboty.. może dlatego też że i tam nic ciekwoego do roboty nie było. dodam, że był to staż w urzędzie.. jestem zła bo niczego sie nie nauczylam ale nie chce tego napisac w sprawozdaniu bo jeszcze wystawią mi złą opinię i na co mi to..

Gość gość
Witaj, wprawdzie nie pracuję w biurze, ale też sprawozdania piszę. Najłatwiej napisać w oparciu o plan, który miałaś /o ile miałaś/. A jeżeli nie miałaś to po pierwsze, że zapoznałaś się z miejscem pracy, dokumentacją /wymień/, realizowałaś obowiązki /konkretnie rozpisz/, robiłaś..., podnosiłaś kwalifikacje poprzez udział w szkoleniach, kursach /wymień daty i co to były za kursy/... opisujesz co się działo, że np. coś współorganizowałaś... że podczas pracy stosowałaś się do przepisów... Nie oceniasz, że się nie nauczyłaś nic albo dużo, bo to nie jest tylko sprawozdanie - suche fakty. Pracodawca na podstawie sprawozdania może Ci napisać ocenę, Ty tylko piszesz sprawozdanie.

Gość gość
dziekuję za odpowiedź, problem jednak polega na tym że tak.. planu stażu to ja nie widzialam na oczy bo szefowa pierwszego dnia mi powiedziala ze mam po prostu się wdrożyć do pracy i pokazać jak potrafię organizować sobie dzien pracy .. no i żadnych kursów , dokumentacji.. nie poznawalam.. mialam caly czas wrazenie ze jestem tam tylko po to, żeby pracownicy nie musieli robić najabrdziej bezmózgich i monotonnych acz koniecznych zadań.. np pakowanie tych setek kopert itd.. a tak w ogóle to kto mi podpisze to sprawozdanie skoro szefowej sie zachorowało i nie bedzie jej kilka tygodni??

Gość gość
up