Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

seks

Polecane posty

Gość gość

Uważam że seks jest przereklamowany. Nigdy nie bylam seksocholiczką i nigdy seks nie był dla mnie ważny były rzeczy dużo ważniejsze.

Gość gość
mnie przeraża to, że w większośći związków, które znam, seks stanowi 90% danej relacji. dla mnie zawsze najważniejsza była rozmowa, wspólne pasje itp.

Gość Olahelenka
Trzeba trafić na odpowiedniego faceta/ odpowienią partnerkę... seks z facetem był po miesiącu znajomości, i tak w kółko. Nic tylko później seks, rzadko do kin, na spacer. Teraz jestem z facetem od 3 miesięcy, żadnego seksu :) i jestem mega szczęśliwa. Chodzimy do kina, na spacery, ogladamy filmy pod kołderką :)) Ale takich osobowości jest mało..

" mnie przeraża to, że w większośći związków, które znam, seks stanowi 90% danej relacji. dla mnie zawsze najważniejsza była rozmowa, wspólne pasje itp." x Bo jakby nie patrzeć ludzie po to właśnie łączą się w pary

Gość gość
Też tak uważam nie mówie że seks dla mnie nie istnieje ale nigdy nie był najważniejszy i jak pisze autorka były rzeczy dużo ważniejsze

Gość gość
18:27 człowiek chyba różni się od zwierzęcia który łączy sie tylko w celu rozrodu człowiek chce coś więcej.

Człowiek to także zwierze i tego nie zmienisz. Oczywiście w związkach liczy się więcej rzeczy, jednak seks jest jedną z podstaw i to trzeba zaakceptować.

Gość podstawa i tyle
:)