Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

natalia6969

jak mogę schudnąć 20 kg w 2 miesiące?

Polecane posty

hej jestem Natala i mam 12 lat mam nadwagę i ważę 65 kilo i wzrost 1.61 cm chciała bym schudnąć 20 kg w 2 miesiące pomóżcie !!! BŁAGAM

Gość gość
raczej mało możliwe, ale pewnie do wykonania dla ekstremalnie zdesperowanych. nie chcę moralizować ale ciało z takiego obrotu sprawy byłoby co najmniej niezadowolone, nie mówiąc już o zdrowiu...

Gość gość
puknij sie w głowe gosciu: co ty piszesz, ona ma 12 lat

Gość agoga
Natalio, w dwa miesiące to niemożliwe, zresztą ty jeszcze rośniesz i nie powinnaś radykalnie się odchudzać, twój rozmiar na pewno się zmieni. Zdrowe odchudzanie dla dorosłego to 1k tygodniowo, jeśli ktoś będzie stosował jakąś głodową dietę i schudnie więcej, to i tak wróci mu waga z nawiązka ( jojo) Ale jeśli odstawisz (ograniczysz) słodycze, chipsy, wszystkie gazowane i słodkie napoje i wszystkie gotowe przekąski (kisiele w torebkach, gotowe płatki śniadaniowe, słodkie serki i jogurty itp.) Do naturalnego serka, czy jogurtu, można dodać świeże lub mrożone owoce(np. banana, truskawki, starte jabłko), łyżkę miodu i będzie zdrowo, słodko i pysznie Poproś kogoś, kto ci gotuje i przygotowuje posiłki, żeby ograniczył tłuszcz, jedz chude mięso (np. drób), ryby, jajka, sery i jogurty, dużo warzyw i owoców warzyw. Staraj się jeść 5 posiłków dziennie (3 większe i 2 przekąski), Uprawiaj sport i dużo się ruszaj (zacznij dużo chodzić, biegać, tańczyć, ćwicz na wf) Będziesz wtedy powoli chudła i zdrowo i pięknie się rozwijała. Będziesz miała piękna skórę i włosy I nie daj się naprać na żadne suplementy

A twoja waga jest w normie, nie wszyscy mogą i powinni byc jak patyki

Gość Romka1122
Nie tak szybko - powoli i sukcesywnie, a uda się. Mi przybyły kilogramy w ciągu kilku ost. miesięcy – ciągle praca siedząca, posiłki w biegu, zero czasu na ćwiczenia czy zdrowe gotowanie. No i tragedia gotowa. Po tym czasie próbowałam trochę zrzucić, żeby wrócić „do siebie”, ale waga stała w miejscu, albo wychylała się nie w tą stronę, co bym chciała. Znajoma farmaceutka poleciła mi kilka tyg. temu nowość - Therma Line Fast. Biorę 2 pastylki na dobę i wszystko wreszcie wraca do normy, a ja przestaję unikać luster :-)

Gość gość
nie głupio ci naciągac dzieci

Gość pracowitta
Dziewczyno masz 12 lat. Twój organizm ciągle się rozwija, przede wszystkim więcej ruchu na wf'ie czy podwórku, a będzie dobrze. Ogranicz "śmieciowe żarcie".

Gość journonpbabac1984byhpj
Natalio, w dwa miesiące to niemożliwe, zresztą ty jeszcze rośniesz i nie powinnaś radykalnie się odchudzać, twój rozmiar na pewno się zmieni. Zdrowe odchudzanie dla dorosłego to 1k tygodniowo, jeśli ktoś będzie stosował jakąś głodową dietę i schudnie więcej, to i tak wróci mu waga z nawiązka ( jojo) Ale jeśli odstawisz (ograniczysz) słodycze, chipsy, wszystkie gazowane i słodkie napoje i wszystkie gotowe przekąski (kisiele w torebkach, gotowe płatki śniadaniowe, słodkie serki i jogurty itp.) Do naturalnego serka, czy jogurtu, można dodać świeże lub mrożone owoce(np. banana, truskawki, starte jabłko), łyżkę miodu i będzie zdrowo, słodko i pysznie Poproś kogoś, kto ci gotuje i przygotowuje posiłki, żeby ograniczył tłuszcz, jedz chude mięso (np. drób), ryby, jajka, sery i jogurty, dużo warzyw i owoców warzyw. Staraj się jeść 5 posiłków dziennie (3 większe i 2 przekąski), Uprawiaj sport i dużo się ruszaj (zacznij dużo chodzić, biegać, tańczyć, ćwicz na wf) Będziesz wtedy powoli chudła i zdrowo i pięknie się rozwijała. Będziesz miała piękna skórę i włosy I nie daj się naprać na żadne suplementy Jasne http://doo.lu/27

O tak zgadzam sie w rzeczy samej. Taka młoda osoba nie może sięgać po jakieś specyfiki. Trzeba ćwiczyć na W-Fie omijać fast-foody i będzie dobrze.