Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość24

24 letni face na utrzymaniu matki ma szanse na dziewczyne

Polecane posty

Gość gość24

24 letni face na utrzymaniu matki ma szanse na dziewczyne

Gość gość
Na samodzielną i pracującą nie, ale na leniwą siedziącą na garnuszku rodziców- czemu nie. Ciągnie swój do swego.

Gość gość
Mój 25 -letni już były chłopak właśnie taki był. i co w tym śmiesznego - zaakceptowałam go takim jakim jest po czym po 2 latach mieszkania razem (oczywiście u jego rodziców) zostawił mnie bo nie zaakceptował tego,że że ja mam problemy w rodzinie i nie był gotowy na poważne życie w związku :) Proponowałam mu wyjazd za granicę do pracy,wynajęcie mieszkania. Nie był na to gotowy..przyzwyczaił się do mamusi,która mu gotowała i sprzątała. taki synalek kochany , który boi się prawdziwego życia. Masz szansę,oczywiście ....ale jeśli chcesz poważnego związku to zacznij szukać pracy,mieszkania i ucz się samodzielności. Nie wiem czy potrafisz sprzątać,gotować albo naprawić cieknący zlew . Prawie każda kobieta chce mężczyzny który jest samodzielny i potrafi sobie poradzić ze wszystkim. Pomyśl jak by to wyglądało kiedy na walentynki kupiłbyś jej prezent za pieniądze twojej mamusi? To jest bardzo dziecinne podejście do życia. Tak zachowują się 16 latkowie Ty jesteś już dorosły. Zacznij myśleć o życiu bo jeśli nie zaczniesz teraz to tak jak mój były nie poradzisz sobie z niczym w przyszłości ;) taka moja rada