Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neurotycznapanienka

Nie chce mi się iść na studniówkę

Polecane posty

Gość neurotycznapanienka

Mojemu chlopakowi też nie. Jest starszy, mówi, że zmusza sie dla mnie żeby tam pójść, bo nie wyobraza sobie dobrej zabawy z ludźmi młodszymi o 7 lat od niego. Ja tez sie nie dogaduje z klasą, nie chce mi sie isc, szukac sukienki, kosmetyczki, mama cały czas mi o to suszy glowe, ale z drugiej strony boje sie, ze studniowka jest tylko raz w zyciu i powinnam sie zmusic,w szyscy tak mówią. Co myslicie? jaka byla wasza? a moze ktos z was też olał i nie żałował potem?

Gość gość
Ale ruc|hać osobę o 7 lat młodszą już mu się chce?? :-D oj bardzo głupiutka musisz być

Mówi, że jestem nadwyraz poważna :D głupiutka? nie znasz sytuacji, juz 1,5 roku razem jesteśmy, nie jestem nastką do ******** :D chce tylko znac opinie co do studniówki

Gość gość
całować się nie chce, na studniówkę iść nie chce. to ty masz jakiegoś flegmatycznego i zamulonego chłopaka :D pewnie stracisz przy nim młodość

Gość gość
ja nie bylam na wlasnej studniowce i jakos nie mam poczucia, ze ominelo mnie cos waznego w zyciu. Moje zycie nie stalo sie przez to ubozsze.

Gość gość
ja nie byłam na swojej studniówce. Strata czasu.

Gość gość
ja bylam na swojej i nic szczegolnego. zwykla potancowka. z perspektywy czasu mysle, ze moglam sobie darowac te impreze