Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Okazala sie

Polecane posty

Gość gość

zwykla S-Z-M-A-T-A Od pol roku mam dziewczyne. Jest/bylo miedzy nami bardzo dobrze. Jeszcze zanim sie poznalismy latal za nia jeden chlopak. W moim mniemaniu nieszkodliwy, bo nic miedzy nimi nie bylo, olewala go. Pare dni temu lekko sie poklocilismy. Mialem isc z nia i jej kolezanka na drinka do knajpy. Jednak nie poszedlem, ale tak sie zlozylo, ze byl tam wlasnie ten gosc (bedacy kolega kolezanki mojej dziewczyny - tak swoja droga). Nastepnego dnia rano moja dziewczyna pisze mi SMSa, ze wczoraj calowala sie z tym gosciem. To znaczy - ona nie chciala, ale on ja pocalowal, a ona sie odsuwala. Jasne. Poprosila o spotkanie. Oczywiscie ze lzami w oczach szlochala i gadala, ze ona nie chciala, ze to przez alkohol, ze on dla niej nic nie znaczy, ze kocha tylko mnie, bla bla bla. Typowe babskie p********ie z "nie moglaby zyc bez ciebie" wlacznie. I teraz uwaga - okazalem sie frajerem, bo zamiast strzelic jej po pysku, powiedzialem ze pomysle. No i dzis mi pisze kolejne, durne SMSy, ze w sumie to moja wina, bo gdybym z nia poszedl do tej knajpy, to nic by sie nie stalo i nie czula sie kochana, dlatego tak sie stalo. Ja nie zartuje... Nie padlo z jej ust nawet slowo "przepraszam", tylko to nedzne p********ie, ze tylko mnie kocha. I co ja mam poczac? Dziwka nawet zrobila sobie fotke z tym frajerem i mi ja pokazala. Problem w tym, ze ja ja naprawde kochalem... ps. dlaczego ktos usunal moj temat? Powazny problem mam przecież

Gość gość
UP

Gość gość
to twoja pierwsza dziewczyna? pamiętaj: w każdej kobiecie...........

Gość gość
A dlaczego facet, którego kochałam naprawdę okazał się dupkiem, który pobył ze mną dla zabawy, bo wtedy tak mu się wydawało, że mnie kocha? A jego uczucia nie były zbyt wiele warte jak pokazał czas.... Życie w pełnej krasie, kolego. Pogódź się, przeżyj, olej - jedyne wyjście. W końcu Ci minie, ale to dobrze, że masz na to trzeźwe spojrzenie. Tak czy siak to Ty jesteś tą wygraną osobą - ona byłą głupia po prostu. Ty jeszcze trafisz na lepszą dziewczynę. Ona z takim podejściem do życia może je sobie co najwyżej spieprzyć. Ciesz się, że wyszło to na jaw teraz i że "Opatrzność" ochroniła Cię przed nią - z pewnością nie chciałbyś mieć takiej partnerki na życie. Będzie git, zobaczysz ;-)

Gość gość
Autorze, nie łam się. Z ciekawości, ta twoja laska to do gimnazjum jeszcze chodzi? Aż mi się nóż w kieszeni otworzył jak to przeczytałem .