Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem brzydka wiec po co mam zyc

Polecane posty

Gość gość

dzieci lepiej nie miec bo jeszcze odzedzicza moja "urode" a jak wiadomo zycie kreci sie wokol innych ludzi czy powinnam sie zabic?

Gość gość
Tez mi powód do zabicia.Kobieto nie rozśmieszaj mnie.

Gość gość
moim zdaniem to jedyny powod uzasadniajacy samobojstwo , wszystko inne mozna zmienic,a urody nie

Gość gość
i co ci da to że będziesz piękna

Gość gość
Bez przesady

Gość gość
da mi to wolnosc, mozliwosc wyrazania siebie, brak strachu i lekow ze komus sie nie spodobam ze ktos mnie wyzwie uroda to pewnosc siebie, powodzenie, wiecej mozwliwosci

Gość gość
Urode można kupić po przez operacje plastyczne. Zabić się można z powodu braku zdrowia i tego nie można zmienić.

Gość gość
I przez makijaż tez możesz to zmienić,optycznie a faceci na to sier nabierają.

Gość gość
Dziewczyno uroda to nie wszystko! Kobieta powinna być sympatyczna , wierna itd. Znajdziesz chłopaka na bank i będzie OK. Pozdrawiam:-)

Gość gość
owszem nabieraja sie bo w makijaazu i w pewnym swietle mam powodzenie i to nawet duze ale c oz tego ?? kiedys trzeba zostac na noc i co spac z ta acla tapeta? przeciez to okropny dyskomfort i stres? jak tu sie poprzytulac ? jak ten ktos mialby dotykac mojej twarzy?

Gość gość
Pomyśl ,gdyby pieknośc była tak wazna dla facetów to pieknosci bylyby szczęzliwe a jest odwrotnie ,uciekaja od nich bo maja dosyc fochow.Badz fajna ,usmiechnieta dziewczyną a bedziesz lubiana i kochana .pozdro.

Gość gość
Tez tak czasem myślę.. Ale mam motywacje, by sie uczyć, w przyszłości mieć dobra prace, a co za tym idzie-pieniądze.. Będę miała na zdrowe, ale smaczne jedzenie, które sporo kosztuje, a póki co musze żywic sie najtańszym chlebem.. Nie jestem gruba, ale chciałabym wyglądać jak te dziewczyny z teledysków w bikini.. Czasami w wolnym czasie pójdzie sie na silownie. Jest kasa- są wiec wymarzone ciuchy, biżuteria, kosmetyki, kosmetyczka, która potrafi poprawić wygląd każdej kobiety, różne zabiegi, fryzjer, prostownice, lokówki, drogie kosmetyki.. Ah.. Gdybym miała możliwość zrobiłabym sobie nawet operacje plastyczna, choć przydałyby mi sie trzy.. Po pierwsze odstające uszy, ale tylko trochę bym chciała poprawić, dość duży nos z małym garbem, i te pyzy.. Wtedy byłabym szczęśliwa. Ale to tylko marzenia..