Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasiaszatanistka1994

Dlaczego mo.d.ka kasuje normalne posty?

Polecane posty

Napisałam dośc długi post, dla nikogo nie obraźliwy, w odpowiedzi innej osobie w dyskusji. Teraz zauwazyłam że został skasowany, zupełnie niespodziewanie, a w tym samym temacie nie skasowano np. obraźliwego i nie na temat postu Cynica. Ktoś może mi powiedzieć czym kieruje sie mo/d/ka podczas kasowania? Może jest małym dzieckiem które dorwało sie do komputera i dla zabawy kasuje na oślep?

Gość antyszatan
Kasiaszatanistka1994 dziś Też jestem ciekawy, zgłosiłem nawet żeby zwiększyć prawdopodobieństwo :classic_cool:

"Też jestem ciekawy, zgłosiłem nawet żeby zwiększyć prawdopodobieństwo" A ja teraz zgłosiłam ten post krupskiego, ciekawe czy skasują, czy zostawią bo głupi, czyli taki, jakie ma najwyraźniej być forum :)

Gość gość
Nie wiem,ale na pewno jest tepa.Moj temat kiedys tez skasowala,chociaz bylo w tym samym czasie mnostwo innych bardziej tepych,dennych tematow,ktore zostawila.To po prostu biedna,nieszczesliwa,tepa a w dodatku brzydka kobieta,ktora kasuje tematy,jak np.zabraknie jej argumentow(bo udziela sie w dyskusjach,owszem).A do tego zieje nienawiscia do ladnych kobiet.Wspolczuje jej.

Gość gość
podpadłaś :P

Gość gość
Modka ma racje bo wyzywasz ludzi od debili. Popieram modke.

Gość gość
to nie modka tylko taki stary glupek z brzuchem i okularach oddelegowany przez wp na modera kafeteri

Gość gość
M o dka je psie gowno.

Gość gość
Bo dawno nie miala ..... w buzi :D gość 1:0 modka