Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie odnośnie moich snów. Może ktoś się zna i pomoże

Polecane posty

Gość gość

Co może oznaczać jeśli bardzo często snie o tym ze rodze dziecko a właściwie za każdym razem syna. Gdy dochodzi do porodu w śnie to przebiega on bardzo dobrze. Albo nawet śniło mi się ze moja mama rodzi, również syna. Co to może oznaczać? Chłopaka nie mam żeby się spodziewać dziecka... Może ktoś zinterpretować mój sen i mi wytłumaczyć go.? Bardzo prosze :-)

Miałam podobny problem w rodzinie. Mój wujek także często śnił że rodzi syna, niestety nie mogliśmy rozwiązać tego snu.

Gość gość
Ja tez nie mogę dojść do zrozumienia tego snu. Owszem myślę o tym że chciałabym dziecko w przyszłości ale nie myślę o tym często. Ale takie sny mam bardzo często i nie wiem co o tym myśleć. Np. Ze za niedługo znajdę miłość i bd w ciąży coś innego?

Gość gość
Nie rozumiem, dlaczego nie wpiszesz sobie w google znaczenie snu rodzić dziecko, a pytasz tutaj? Albo twój organizm domaga się ciąży, czego ty normalnie funkcjonując nie odczuwasz, albo boisz się podświadomie ciąży, albo znaczy to tyle, co w sennikach.

Gość gość
Up

Gość gość
Pytam tu dlatego bo ktoś może tak miał i w jego życiu w związku z tym cos sie zmienilo

Przepraszam, chcesz interpretacji snu z psychologicznego punktu widzenia czy wierzysz w jakieś voodoo o przepowiedniach?

Gość gość
Proszę o psychologiczny punkt widzenia. Ale mówią ze sny na 59% mogą się urzeczywistnić

Ale kto mówi? Daj spokój, jest XXI wiek, podobno cywilizowany kraj. trochę racjonalizmu. Interpretacja snów ogólnie opiera się o coś na granicy szamaństwa. Symbolika snów nie jest definiowana naukowo, jeżeli ktoś Ci mówi że np lampa symbolizuje oświecenie to on to zmyśla.

Gość gość
Ok:-)