Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zagubionakobieta

nie kocha mnie a chce ze mną być

Polecane posty

Witam was drogie kobietki :) mam bardzo zagmatwany problem ze swoim facetem. Jesteśmy razem 1,5 roku, jakiś czas temu on wyznał mi iż nie czuje do mnie tego co kiedyś , nie kocha mnie. Oboje płakaliśmy, wiem że to moja wina gdyż często robiłam awantury z powodu jego zachowań które były według mnie nie okej. Daliśmy sobie jeszcze jedną szansę, on zerwał znowu jednak poprosiłam go aby jeszcze raz spróbować - paranoja. Zgodził się, po 2 tyg ja zerwałam gdyż nie mogłam żyć bez tej pewności uczuć do mnie i wiedząc że nie usłyszę zwykłego "kocham Cię". On dzwonił, prosił, płakał - mimo że bardzo go kocham rozum podpowiadał że ten związek nie ma szans i muszę być nieugięta, jednak po wspólnie spędzonej nocy sylwestrowej (przytulanie, płakanie, żałowanie, wspominanie) znowu postanowiłam dać nam szansę. To świetny gość bardzo mnie szanuje i jest całkowicie szczery i uczciwy wobec mnie. Wczoraj dowiedział się iż ma problemy w pracy, nic poważnego (jest lekarzem) ale jednak jakieś tam ma więc przyjechałam do niego na jego prośbę a on... odtrącał mnie, nie słuchał co mówię, warczał, traktował mnie jak wroga i nic nie mówił gdy ja nie mówiłam. Przytuliłam go a on nawet nie drgnął aby mnie objąć, cofnęłam się a on nic. Zapytałam czy mam tu być i czy ma ochote wogóle na przebywanie ze mną a on odwrócił się twarzą do ściany i nic nie powiedział - wyszłam więc z jego domu wkurzona jak nigdy on nawet nie drgnął żeby za mną iść, nie zatrzymywał mnie. Wiedział że marznę na przystanku. Zadzwonił pare godzin później mówiąc przepraszam i na tym koniec. Dzisiaj gdy napisałam mu co mnie boli - napisał że wie o tym i nadal zlewa każdą moją wiadomość, słowo... nie wiem o co chodzi, nie wiem co robić :(

Gość gość
"oboje płakaliśmy" - rozwala! :D buhahahahaaaaaa

Gość kon rafal
Zony nie szukaj po prostu ru**aj.

Gość gość
Jak on chce z tobą być, ty głu/pia kobieto, skoro "olewa" wiadomości od ciebie? Hę? A po drugie - to ty go kochasz, a on tylko żartował, nic więcej :D

On taki nie jest, bardzo dobrze spędza nam się czas i świetnie się dogadujemy aż tu nagle zdarzają się takie momenty... znam się na psychologii wiem że mój mózg go idealizuje, jednak cały czas boli mnie to co robi i nie potrafię się odkochać

Gość LaloLolu
latwo mowic,ale to ty go olej..zacznij zyc,toksyczny zwiazek tylko cie wyniszczy.

Gość gość
Daj sobie z nim spokoj, do milosci nikogo nie zmusisz. To ze juz tyle razy sie rostawaliscie, to znak ze nc z tego nie bedzie. gdyby nie sentymentalny sylwester i tak byscie sie nie zeszli. Poprostu nie ma uczucie i go nie wskrzesisz. Odetnij sie i tyle...

Gość gość
No przeciez on NIE chce z toba byc, tylko jak mu skomlisz to mu cie pewnie szkoda i sie godzi, ale pomalu juz mu sie przelewa, co pokazal teraz. Poprostu juz ma cie dosyc.