Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bożżżena

Brak Okresu 7 dzień

Polecane posty

Gość Bożżżena

Witam Powinnam dostać okres w sylwestra mija juz prawie tydzien i nic:( Kochalismy sie zeby moze przyspieszyc bo raz tak pomogla jak nie miałam ze 4 dni sie opozniał i stosunek pomogł a teraz nic:( co chwila chodze do lazienki z mysla ze przyjdzie a tu nic:( Duzo miałam stresu bo moj tata wyladował w szpitalu na zawał ale sam fakt po baraszkach myslalalem ze nadejdzie;/ Wspolzyje z moim partnerem od ponał roku zawsze sie zabezpiecza prezerwatywa i nie konczy w srodku wychodzi zawsze... Najdluzej spoznił mi sie 5 dni a teraz juz bedzie 7 dzien strasznie sie martwie... Brzuch ani piersi mnie nie bolą.. Boje sie..

Gość gość
Zrób test.

Gość gość
sama piszesz, że ostatnio miałaś wiele stresu- skoro zabezpieczacie się, to pewnie przez stres twój okres się spóźnia nie nakręcaj się bo jeszcze bardziej się stresujesz! jeżeli się denerwujesz to polecam wizytę u ginekologa, mi się kiedyś 10 dni spóźniał - ginekolog zrobił usg i powiedział mi, że okres nadejdzie i wytłumaczył , że ściana macicy na usg wyraźnie się złuszcza i okres na pewno przyjdzie i przyszedł ale ze znacznym opóźnieniem

Gość gość
Każde odwiedziny prącia w picz/ce to ciąża.Nie ma bezpiecznego dup/czenia się.

Gość Bożżżena
nigdy tak nie miałam także juz po głowie chodzą rozne mysli tym bardziej ze zero objaw mam:(

Nie martw sie, opoznienia zdarzaja sie bardzo czesto, szczegolnie w stresowych sytuacjach. Dla pewnosci kup i zrob test ciazowy. Nie ma sensu sie zameczac.

Gość Bożżżena
Nigdy tak długo nie opoznil mi się... Mój partner mnie uspokaja ale to nie jest takie proste :-( nie moge się skupic na niczym mialyscie też tak że nawet stosunek nie przyspieszyl wam?

Gość Bożżżena
Nigdy tak długo nie opoznil mi się... Mój partner mnie uspokaja ale to nie jest takie proste :-( nie moge się skupic na niczym mialyscie też tak że nawet stosunek nie przyspieszyl wam?

Gość gość
Zrób test i będziesz wiedziała. Proste

Gość gość
Za płytko cię penetrował

Gość Bożżżena
Strasznie sie boje no ale trzeba bedzie kupić ten test bo to juz 8 dzień idzie;/

Gość gość
Też się zawsze obawiam tej chwili, kiedy trzeba iść do apteki, kupić, wrócić, stresować się, a to kołatanie serca na kiblu i czekanie aż po 1 kresce wyświetli się druga, albo i nie, kiedy strumień wędruje wzdłuż pola wyniku... Ale lepiej postresować się 10 minut czy kilka sekund niż nerwicować się przez 2 tygodnie. Więc jeśli nie możesz z tym żyć kup testy, najlepiej dwa i będziesz spokojniejsza... Myślę, że nie masz czego się obawiać. Ja mam przeważnie regularne, ale miałam kilka takich cykli dłuższych powyżej 30 dni i stosowałam takie samo zabezpieczenie z tym, że "do końca". Max. spóźnił mi się ok 2 tygodnie, ale byłam dziwnie wewnętrznie spokojna - trudno już nic z tym nie zrobisz nawet jeśli.

Gość Bożżżena
Dostałam w czwartek w nocy :D uff jaka ulga :)

Gość gość Ala
A ja zawsze mialam regularne no max 1 dzien w ta czy w tamta.... rok temu poronilam w pierwszym trymestrze i od tej pory nie moje zajsc w ciążę. teraz okres spoznia mi sie juz 13 dni, bola mnie strasznie piersi, sikam bardzo czesto, robilam juz 2 testy i oba wyszly negatywnie a okresu nadal brak... juz sama niewiem co o tym myslec....

Gość gość
Może zrob beta hcg . Ja tez z pierwszym synem robiłam testy w domu - chyba 3 i były negatywne a okazalo sie ze jestem jednak w ciąży

Gość gość
Kasia 1982 dziś Hej kobietki usmiech.gif Ja pewnie jak większośc z Was borykam się z problemem i mam nadzieję, że choś trochę się uspokoje bo gronie zawsze raźniej usmiech.gif Otóż moje cykle wynoszą 33 dni (srednia z ostatnich 2 lat bo zdazały sie takie po 30 ale i po 36 dni...) Ostatni okres miałam 14.12.2014r - kolejny powinnam miec 16.01.2015r a dziś już 17 dzień po terminie i nic... Robiłam 2 testy i wyszly negatywnie... Nie wiem co o tym myslec, wizyta u gin dopiero za 4 dni... Piersi bola mnie od 3 tygodni, mialam takie dziwne zawroty głowy - po nich robilo mi sie niedobrze ale to trwalo doslownie kilka sekund i przechodzilo, no i caly czas mam wrazenie ze chce mi sie siku..

Gość Kasia 1982
dodam jeszcze ze wspołżylismy od 16-22 DC (liczac od 14-12-2014r - pierwszy dzien ostatniej miesiaczki) a dzis juz 51 Dc liczac od tej samej daty okresu brak....