Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Narzeczony spotkał się z byłą.

Polecane posty

Gość gość

Narzeczony 27 grudnia spotkał się z byłą, a mi powiedział, że idzie do przyjaciela. Zapomniał telefonu z domu i odebrałam jak dzwonił jego przyjaciel, z którym miał być. Sprawdzałam jego sms' y. Ostatni był od niej ,, Proszę Cię o jedno jedyne spotkanie. Obiecuje, że po nim dam Ci spokój." No i spotkał się z nią. On twierdzi, że spotkał się z nim, żeby powiedzieć jej, żeby dala mu spokój. Ja wyprowadziłam się. Nie rozmawialiśmy ze sobą od tego 27 grudnia. Dzisiaj dostałam sms' a od niego ,, Proszę Cię wracaj do naszego mieszkania. Wiesz, że Cię kocham, wiem też, że powinienem Ci powiedzieć." Tęsknię za nim, cholernie tęsknię, a jednocześnie mam do niego żal.

Gość gość
Porozmawiajcie i wracaj.

Gość gość
o na chusteczke faceci biegna do swych EX !!! na co licza na darmowy sex czy co. etap jest zakonczony i koniec a oni biegna z wywieszonym jezorem. palanty.

Gość gość
Oj ja bym tak łatwo nie darowała.Dla mnie albo jest się szczerym na 100% albo się rozstajemy za poza tym skoro odczuwał potrzebę spotkania się z byłą to chyba coś jest nie tak.Nie skreślaj go ale niech poczuje że może Cię stracić i niech doceni

Gość gość
Przeplakalam przez niego kilka nocy, cały czas zastanawia mnie dlaczego to zrobił, co nim kierowało. ..

Gość gość
Ta dziewczyna wyjechała do Stanów. 7 lat się z nią nie widział, a 5 lat jesteśmy razem.

Gość gość
Hej to może on ją nadal kocha

Gość gość
To rozpieprz te 5 lat przez jedno głupie spotkanie. Jestem dojrzala kobieta i rozumiem doskonałe,ze cie to zabolalo..ale jak można wyprowadzić się bez rozmowy,bez słowa?kochasz go w ogóle?

Gość gość
Gość 10 :54 nie no owina go pogłaskać i jeszcze doopy mu dać na zgodę.Niektóre kobiety znają swoją wartość i nie będą się dawały poniżać

Gość gość
To był taki związek gówniarza. On ma 26 lat. Niby jej nie kocha, to on zerwał z nią.

Gość gość
Oj dziewczynki dziewczynki..tu nie chodzi o poniżanie...Ale nic w życiu nie jest tylko czarne i białe.po prostu.

Gość gość
Co to za pytanie ? Oczywiście, że go kocham do szaleństwa.

Gość gość
Właśnie dlatego mnie to zabolało. Jakbym go nie kochała to bym przeszła obojętnie.

Gość gość
Nigdy nie będziesz wiedzieć jak to było prawdy Ci nie powie.A powiedział wytłumaczył dlaczego się z nią spotkał?Heh wiesz co mój były z którym byłam z 6 lat temu do niedawna wyciągał mnie na spotkania, póki nie miałam faceta spotykaliśmy się na piwo i jakoś zawsze próbował ze mną kręcić a ręce mu latały tam gdzie nie powinny a też zerwaliśmy

Gość gość
wiesz, jeden sms to niezbyt wielkie staranie jak na takie kłamstwo i twoje wyprowadzenie...ty cierpisz a on leży i ogląda filmy i napisze smsa raz na kilka dni. A nie powinno byc tak ze juz tego samego dnia powinien biec za tobą?????

Gość gość
Dziewczyna przeginala ciągle pisała, dzwoniła, chciała się ze mną zaprzyjaźnić. Zadzwoniła do nie, że chciałaby wpaść na kolację. Wiem, że zadzwoniła do mnie, bo ja nie umiem odmówić, a za to narzeczony od razu by odmówił. Narzeczony stwierdził, że chciał się z nią spotkać, żeby dala nam spokój.

Gość gość
Rozmawialiśmy tego samego dnia kiedy wyprowadziłam się - przyjechał do mnie. Wtedy powiedziałam mu, żeby dał mi trochę czasu. Co dziennie dzwoni.

Gość I am ALIVE
Zastanów, jakbyś się czuła, jakby do Ciebie ciągle wydzwaniał i wypisywał Twój były. Pewnie miał dość i dla świętego spokoju pojechał. Nie mówił, bo wiedział, że zareagujesz. Ja mojej byłej wysyłam życzenia urodzinowe, świąteczne, czasem nawet dwa słowa zamienię bez powodu. Ale jej nie kocham. Po prostu przeżyliśmy trochę razem i takie ucięcie kontaktu z mojej strony byłoby żałosne. Daj spokój i nie fochaj o takie coś. Skoro napisała "o JEDNO JEDYNE" to znaczy, że wcześniej się z nią nie spotkał! Kobiety, komplikujecie strasznie...

Gość gość
Mógł mi powiedzieć.

Gość gość
A gdybys sie nie dowiedziala teraz tylko np. za miesiac zupelnie przypadkiem, to co wtedy? Nie rozumiem po co to ukrywal.

Gość gość
Byłaby jeszcze bardziej wściekła. Nie wiem po co to ukrywał. Nie wiem jakby się czuła gdyby był nie dawał mi spokoju.

Gość gość
koles napisal jednego sma,a ty masz leciec z podwinieta spodnica, wolne zarty.. kobieto, szanuj sie, naleza ci sie porzadne przeprosiny z kwiatami itd. tyle dni juz minelo, jakby nie bylo to bylo klamstwo, co gdybys nie odebrala telefonu?

Gość gość
rzeczywiscie, kobiety komplikuja strasznie czujac uraze ze je sie oklamalo, rzeczywiscie...przeciez facet tylko oklamal, no mial swoje powody, ale to kobiety komplikuja gdy sie szanuja i maja to za zle

Gość gość
Może jednak kieruj się tym co czujesz?a nie tym co te "księżniczki"tu piszą..

Gość gość
Nie mysl o nim i jego bylej tylko o sobie, mysle ze to jedno spotkanie nie jest problemem, tylko brak szczerosci. Teraz nie powiedzial o tym spotkaniu, moze to jednorazowy incydent a moze nie. Jak do tej pory bylo ze szczeroscia?

Gość gość
Mam kilkanaście nie odebranych połączeń od niego. Wysłał mi 2 bukiety kwiatów. 10 wyjeżdża, więc go nie będzie. To był tylko jeden jego numer , nigdy nie miał takich incydentów. Mówił mi o wszystkim. Mam dostęp do jego głęboko, laptopa, konta.

Gość gość
czyli zeby nie byc `ksiezniczka` to trzeba wszystkie przewinienia umniejszac albo wybaczac... wole byc ksiezniczka, ale przynajmniej mam szacunek do siebie

Gość gość
ehhh stara milosc nie rdzewieje ....cos w tym jest

Gość wampineta
i myślisz że na tym koniec? poszukaj dobrze na @ w telefonie-zobaczysz że coś jest na rzeczy albo zostaw tego frajera i zacznij nowe życie bo teraz już nie ma zaufania-czyli nie ma związku!