Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do tych, ktorzy zarabiaja 3tys.i wiecej...

Polecane posty

Gość gość
560 zl

Gość gość
I wspólczujemy ci bardzo mocno:( Na przykladzie muzyków, chcialam wam pokazac, ze ludzie pracują za takie pieniadze, bo kochają to, co robią, w czym są dobrzy. Mozna tylko ubolewac nad takimi żałosnymi nakładami na kulturę.

Gość gość
gość dziś tylko złodzieje, kombinatorzy zarabiają dużo nawet już ci najgłupsi 3000 zł. ci mądrzejsi złodziej***ardziej operatywni a i z 20 tysiaków. uczciwi ludzie 1300 mają za ciężką pracę xxxx Nie ma to jak leczyć swoje kompleksy przez nienawiść. Zarabiam 6,5-8 tys, zależy od miesiąca. Ciężko i uczciwie pracuję na to. Skończyłam studia, kursu, rozwijałam się. I uważam, że zarabiam połowę tego, co powinnam. Ale taki region, do Warszawki nie chcę się przenosić, tu mam dom (swój własny), moje dziecko (które utrzymuję sama) ma kolegów. Zamiast jęczeć i obrażać do roboty trzeba się zabrać!

Gość gość
Mama moja na dwoje dzieci pobierala 600 zl renty po naszym ojcu wiec mozna miec niska.

Gość gość
no to masz 1600 jak sama napisałas z pracy za pól etatu plus 560 to daje 2160 nie piernicz że za ponad 2000zł 2 osoby sie ledwo utrzymuja

Gość gość
Zarabiam 1100, razem z dzieckiem mam 1600

Gość gość
Autorko a nie masz możliwości przejść na pelen etat lub chociaż 3/4? Dziecko pewnie do jakiegoś przedszkola chodzi jak ma juz 4lata?

Gość gość
a twoi rodzice, teściowe... na pewno nie ejstescie same

Gość gość
prze ztakei tematy kobiety postrzegane są jak bidoki uzależnione od pana i władcy po co piszesz, ze twój mąz zmarł, sama zarób na siebie idziecko współczuje ci, ale ja sama straciłam miłosć mojego życia, ale zarabiam 8000

Gość gość
Tak, dziecko chodzi do przedszkola, w tej chwili nie mam mozliwosci przejsc na caly etat, moze za 2 lata, ale to nic pewnego.caly etat to dla mnie marzenie

Gość gość
napiszcie tylko jakie macie zawody ze tyle zarabiacie? bo dla mnie te pieniadze to kosmos

Gość gość
Gosc 12:40, "stracilam milosc swojego zycia, ale zarabiam 8000 tys." , ale ty zalosna jestes

Gość gość
ja zarabiam 3 tys. jestem ksiegowa. jak zaczynalam w wieku 23 lat to oczywiscie miałam najpierw 1100zł. Potem dostałam umowę na stałe i podwyzke - miałam1700zł. potem znow awans i podwyzka - i miałam2400zł. a teraz miesiac temu znowu były awanse i znów mi sie udało i mam te 3 tys. (no tak naprawde, to 2 987 z groszami).

Gość gość
12;51 to ty żałosna jesteś wywłoko bez wykształcenia za to z roszczeniami po sufit

Gość gość
Gosc 12;55, chyba ta milosc twojego kopnela cie w d''' e, bo ktoby z takim babochlopem, z takim slownictwem wytrzymal:)

Gość Malutka9846
gość dziś Ale byki ortograficzne i tak walisz, więc nie wiem, na jakich nogach ta stoisz? Może się pochwal, co robisz w życiu bo, tym stylem pisania straciłaś wiarygodność!

Gość Malutka9846
gość dziś Ale byki ortograficzne i tak walisz, więc nie wiem, na jakich nogach ta stoisz? Może się pochwal, co robisz w życiu bo, tym stylem pisania straciłaś wiarygodność!

Gość gość
Gosc 13:40 , z twoimi pogladami,kojarzysz mi sie z baba z bazaru, a z tymi dochodami, to przyznaj sie, jedno zero dolozylas

Gość gość
Tu wszyscy zarabiaja 8 tys.

Gość gość
Up

Gość gość
wolę kupić buty za 400zł i kurtkę skórzaną za 800zł niż jakiś tańszy łach, który po sezonie się rozleci. Ja swoje ciuchy noszę latami, dbam o nie i nadal dobrze się prezentują. W ogólnym rozrachunku, tak wypada taniej.

Gość gość
Sorry , ale od 20 lat niemieszkam w Polsce , ( dlatego robię błędy )i bardzo mało po polsku mówię ( pisze ) mam sklep jubilerski zarabiam na rękę po podatkach , około 12000€ co miesiąc .

Gość gość
naprawdę uważasz ze zalezy mi na wiarygodnosci w twoich oczach tępaku hahaha ty możesz nie wierzyć a ja nadal mam 8 tys i możesz mnei w dupę pocałować

Gość gość
bo to idzie tak ładnie zaplanować życie że szkołę dobrą się konczy poznaje bogatego męża itd? a jak ja jestem niepełnosprawna i mam renty 900 zł to co mam zrobić? zdolności też nie mam i talentów aby kasę zarabiać. Nawet jak ktoś 8 tyś zarabia a zachoruje na coś przewlekle to się potem dowie jak to jest.

Gość gość
Zapraszam Polskę "A" do Polski ''B" to te 8 tys. mieli by nieliczni. Jeśli się opłaca firmie z Krakowa przenieść o 200 km na wschód to chyba nie ze względu na klimat, atmosferę czy krajobraz. Po prostu tu są pracownicy- niewolnicy za najniższą krajową albo na śmieciowej umowie.

Gość gość
Ja mam te 3000 w sezonie ale po 10godz dziennie i 6 dni w tygodniu ciężka odpowiedzialna praca i w warunkach szkodliwych. Poza sezonem w zimie 1500. Żona z dzieckiem w domu. Przedszkole? Marzenie pierwszeństwo mają dzieci których obydwoje rodzice pracują i tu się błędne koło zamyka

Gość gość
A ja Ciebie podziwiam. Za co? Ze mimo zyciowej tragedii potrafisz "isc przez zycie" i skupic sie na tym, co najwazniejsze. :) A buty za dwie stowy? Jak nie dzisiaj, to za rok, dwa.... A nawet jesli "nigdy" to .... buty zniszcza sie i przemina. Szkoda, ze nie jestes z Warszawy. Za ten post, z checia zaplacilabym za Twoje buty za 200 zl. Nawet wiecej.

Gość zbyszek_56
wierzcie mi bądź nie, ale mam własną firmę budowlaną i zarabiam w niej 80 tyś. kafli miesięcznie, jeżdżę Jaguarem ZX, a najlepsze jest to, że ledwo skończyłem zawodówkę :D

Gość gość
Very poor, ja byc Ronaldo ten z Reala i zarabiac 150 tys euro. I co z tego ze siedze tylko na kasie.

Gość gość
Oj jesteś sama i to z małym dzieckiem i masz tylko 1600 miesięcznie. To bardzo mało. Wiem choć jestem samotny i nie mam dzieci ale mam siostrzenice trzyletnią Irminkę moją chrześniaczkę. :) Dzieci bardzo dużo kosztują. Jestem z bardzo biednego regionu Polski ale muszę dobrze zarabiać bo dziecko by miało godne i dobre dzieciństwo to trzeba dużo pieniędzy i miłości. Ja z siostrą nie mieliśmy, i nie pozwolimy by Irminka nie miała. Nie jestem z tych zarabiających trzy tysiące a dużo więcej. Dziecko potrzebuje to trzeba. Uczciwie zarabiam a buty to mam dwie pary. Robocze i do chodzenia. Te same od sześciu lat. Na butach nie oszczędza się! Te do chodzenia to w tym roku będzie trzeba kupić nowe, zaczynają powoli siadać. :O Robocze mam za dwieście, do chodzenia kupiłem za osiemdziesiąt. Wojskowe glany :) Super buty! Do mojej pracy niestety nie nadają się, nie mają blach ochronnych, więc dobre robocze mam inne, za dwieście złotych ale też szósty rok je mam :)