Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PALVCOWKA.

Polecane posty

Gość gość

Zaznaczam że najprawdopodobnie mam dni płodne. Wczoraj chłopak robił mi palcowke nie było kontaktu z jego penis em ponieważ miał spodnie. Lecz wcześniej był w łazience mówił ze my ręce w gorącej wodzie i z mydłem ale nie mogę mieć tej pewności w 100% czy mówi prawdę. Był tylko załatwić potrzebę. ... zapewnia ze my dokładnie ręce po załatwieniu się jak zawsze al i tak się boje. Proszę o pomoc Co jesli by ich nie umyl? Moglabym byc w ciazy? Licze sie ze szczerymi i prawdziwymi odpowiedziami i dam spokoj.

Gość gość
Jak ci nie pasuje to sie nie wypowiadaj

Gość gość
Na wiecej cie nie stac tylko na to by mnie obrazac nie znajac cie? Brawo twojej inteligencji.

Z moją inteligencją jest wszystko w porządku, to ty robisz z siebie pośmiewisko od tygodnia. Nie muszę Cię znać żeby ocenić że jesteś kretynką. Gdybyś nią nie była nie zadawałabyś takich pytań.

Gość gość
Zadaje pytanie bo jestem niedoswiadczona i mam prawo do tego gdyz wszystko przede mna. Mam 17 lat i poprostu w tym strachu i stresie boje sie ze moglo dojsc do zaplodnienia wkoncu wystarczy jeden plemnik. Nie jestes w stanie wyobrazic sobie co teraz czuje zasypiajac ze lzami w oczach w strachu. Moze nie jestem gotowa jeszcze ale czlowiek madry po szkodzie. Wszystko jest dla ludzi to byl jak narazie moj pierwszy i ostatni raz i zamiast odpowiedziec szczerze i uspokoic mnie to krytykujecie nie wiedzac jaka jestem naprawde i co czuje. Pozdrawiam.

Gość gość
Nie mozna bylo tak odrazu? Dziekuje